sâmbătă, 30 mai 2015



In Africa de Sud copiii albilor sufera de foame si au nevoie disperata de ajutor si de hrana. Daca Romania tot va fi obligata de catre UE sa primeasca "cota" de refugiati de ce nu ar putea fi acesti ingerasi albi care sufera de foame in Africa de Sud? De ce nu vor tarile de origine europene sa-i reprimeasca inapoi pe fostii colonisti care sunt acum tinuti in lagare in niste conditii mai rele decat pentru unele animale de gradinile zoologice din tarile occidentale?

Daca Romania va fi obligata sa accepte "cota" de imigranti, cei din Africa de Sud care sufera si sunt discriminati ar fi eligibili?

Iata un mesaj disperat al albilor din Africa de Sud:

"Avem nevoie disperata de donatii sub forma de alimente, legume, imbracaminte si haine pentru copii, medicamente, paturi, corturi si sisteme de incalzire.Copii, pensionari și adulți suferă de foame din cauza lipsei de muncă și a veniturilor. Legea 119 ANC emisa de guvern restructioneaza accesul albilor la angajare pe intreaga piata a locurilor de munca din Africa de Sud.

Acum este iarna!
Guvernul nu ne ajuta, nici vreun lanț de magazine - aceasta situatie este critică, vă rugăm să ne ajutati. Avem nevoie de ajutor - trebuie să existe oameni acolo cu inimă care să ne sprijine.
Noi nu cerem bani, ci hrană, îmbrăcăminte, legume.

Vom vizita 32 de pensionari pe care guvernul nu-i ajuta, deoarece acestia sunt de culoare albă și alte 14 de familii dintr-un lagăr care se pare ca nu au avut nici mâncare pentru câteva zile.

Avem nevoie disperată de orice donatie pentru a putea ajuta oamenii. Vă rugăm să ne ajutati. "

Mooipoort Herlewings Sentrum via Herlewing van blankes via Boere Gemeenskap Transvaal
Non profit Organisation – NPO 038361

Call Leon 0736317914
Email.Lcronje6@gmail.com
SMS also to collect

Cutremurator! In Africa de Sud copiii albi sufera de foame din cauza restrictiilor impuse pentru angajarea albilor
Cutremurator! In Africa de Sud copiii albi sufera de foame din cauza restrictiilor impuse pentru angajarea albilor


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii