vineri, 1 august 2014



Individul din imagine, care se afla in mijlocul celor doua Elene se numeste Sergiu Ionut Diacomatu si este cunoscut ca un interlop ce intermedieaza legaturile lumii politice cu lumea interlopa si asigura finantarea campaniilor electorale cu bani negri proveniti de la clanuri interlope, afaceristi sau de la politicieni corupti.


Sursa imagine: ziarbraila.files.wordpress.com/

Mai sus vedeti dovezi (chitante) prin care se constata ca acest Sergiu Ionut Diacomatu a primit bani negri de la clanuri interlope si de la politicieni corupti.

De curand s-a constatat ca Elena Basescu a vandut unul dintre apartamentele sale tot unor persoane certate cu legea. Cum se face oare ca atat Basestii, membrii familiei Basescu cat si basistii in general sunt adevarati magneti pentru interlopi si pentru lumea aceasta a oamenilor certati cu legea?

Mai toti prietenii din strainatate a lui Traian Basescu au fost suspectati, ba chiar si anchetati sau condamnati pentru coruptie: Belusconi, Sarkozy, Barroso si de curand chiar si Joe Biden. La Casa Alba a fost un scandal legat de faptul ca vicepresedintele Joe Biden a exagerat cheltuind 2 milioane de dolari din bani publici pe hoteluri si alte servicii in timpul unui sejur in Brazilia.

Cum se face in jurul familiei Basescu, pe langa binecunoscutele deja cazuri proprii de coruptie misuna tot felul de politicieni corupti, interlopi, sefi de clanuri mafiote? Oare nu reprezinta deja o problema de securitate nationala aceasta increngatura tesuta in jurul presedintiei?

De-a lungul timpului au fost acuzatii grave de trafic de arme, mafie imobiliara, retrocedari ilegale, spalare de bani, falimentari controlate sau privatizari frauduloase ale unor companii/fabrici/combinate si multe alte cazuri destul de grave care au vizat numele familiei Basescu.

Se pare ca intr-adevar in Romania trebuie neaparat o schimbare pentru ca sistemul este putred de corupt si tara va intra curand in colaps daca nu se va face o igienizare totala.

Note
-------------
1) http://mariusmina.blogspot.ro/2014/07/sergiu-ionut-diacomatu-un-escroc.html
2) http://ziarbraila.wordpress.com/2012/05/31/test/
3) http://www.opiniatimisoarei.ro/scandal-la-casa-alba-vicepresedintele-joe-biden-a-spart-2-milioane-de-dolari-din-bani-publici-pe-hoteluri/18/07/2014/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii