duminică, 3 august 2014Traian Basescu nu a fost mentinut de catre Ponta ca presedinte doar din cauza pactului de coabitare ci si pentru a juca rolul polistului rau si totodata de a distrage atentia de la incompetenta sa. Daca Basescu ar fi disparut asa dupa cum ar fi fost normal din decor, Victor Ponta ar fi avut o sarcina mult mai grea la guvernare nemaiavand in curtea cui sa arunce pisica moarta. Erodarea sa, a imaginii sale si a guvernarii sale ar fi fost mult mai accentuata si mai accelerata.

USL-ul a avut o majoritate uriasa si practic a detinut toate armele pentru a ucide cu insecticid daunatorul numit Traian Basescu. Nu s-a dorit cu adevarat debarcarea lui Traian Basescu ci s-a construit doar un program politic intitulat "Jos Basescu" in timp ce coruptia, hotiile si abuzurile din Romania coabitau in pace. Razboiul intre mafia politica romaneasca a fost si este inca doar unul mediatic.

Victor Ponta este principalul vinovat pentru care Traian Basescu este tinut artficial in functia de presedinte de doi ani de zile. Programul politic al lui Victor Ponta si al PSD-ului este bazat numai pe "prezenta" lui Traian Basescu. Sigur, are partea lui de vina si Crin Antonescu dar acum acesta pare deja scos de mult timp din decorul politic si nu mai conteaza aproape deloc in aceasta ecuatie.

Cu toate ca din punct de vedere politic Basescu este mort de mult timp si ingropat, ba chiar dupa ultimul scandal legat de fratele sau a inceput sa si puta ingrozitor raspandind un miros pestilential, Victor Ponta a mentinut aceasta mumie groteasca artificial pe postul de asa zis presedinte al Romaniei cand ar fi trebuit de fapt inca din 2012 sa-i tina companie lui Adrian Nastase in aceeasi celula.

Asistam la un blat ordinar intre Ponta si Basescu, intre PSD si asa zisa opozitie, care va construi un culoar favorabil pentru ca Victor Ponta sa ajunga noul presedinte al Romaniei. Daca in doi ani de zile, avand o majoritate uriasa in Parlamentul Romaniei, putand schimba absolut orice lege ar fi vrut, nu se vede inca nici o schimbare in bine a Romaniei ce ne face sa credem ca daca Ponta va deveni presedinte vom mai apuca sa vedem ca in Romania treburile vor merge intr-o directie mai buna?

Victor Ponta a continuat politica tradatoare a lui Traian Basescu aducand UDMR-ul la guvernare cu toate ca nu ar fi avut nevoie de aceasta formatiune, el avand deja o majoritate confortabila. Mai mult, a facut niste concesii si a cedat unor pretentii ale UDMR-ului prin care a insultat populatia majoritara din Romania.

Dupa acesti 25 de ani dezastruosi pentru Romania, in care s-au rotit practic toate formatiunile politice si toate ideologiile, in care coruptii s-au tot interschimbat intre ei in functii cheie de conducere al acestei tari este timpul pentru o schimbare radicala.

A cui marionete or fi fiind Basescu si Ponta de duc aceeasi politica tradatoare, facand niste compromisuri criminale impotriva intereselor Romaniei si ale romanilor?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii