duminică, 10 august 2014



Vicepremierul Liviu Dragnea s-a declarat ferm in favoarea gazelor de sist afirmand ca cetatenii din Pungesti, care protesteaza impotriva amplasarii sondelor pe pamanturile lor de catre compania americana Chevron, pun presiune pe statul roman si pe ceilalti 20 de milioane de romani, blocand accesul la resursele naturale din acea zona.

Ati mai auzit o asemenea imbecilitate pana acum? Dar daca ar trebui ca maine sa sapam si sa folosim substante chimice periculoase pe proprietatea familiei lui Liviu Dragnea sau macar in imediata apropiere, ar mai fi oare acest individ la fel de ferm in favoarea gazelor de sist? Pai nu trebuie sa avem acces la resursele din acel loc? Pe acesta teorie, practic oricine poate cadea victima si sa-si vada viata ruinata de deciziile imbecile si incompetente ale unor guvernanti care nu mai pun pret pe drepturile fundamentale ale omului si nici macar pe textul Constitutiei Romaniei.

La Pungesti se incalca grav Constitutia Romaniei! In Constitutia Romaniei la articolul 35 statul recunoaste dreptul pentru fiecare cetatean al tarii la un mediu sanatos. Fermitate trebuie in primul rand din partea politicienilor romani asupra vegherii respectarii Constitutiei si nicidecum a intereselor unor anumite companii, indiferent ca ele sunt romanesti sau straine.



Anumiti imbecili, atat din mediul politic, cat si din mass media, au behait ca cei care se opun gazelor de sist sunt pro Rusia. Germania tocmai a interzis exploatarea gazelor de sist pana in anul 2021 din cauza opozitiei masive a populatiei fata de metoda fracturarii hidraulice. Asta inseamna ca germanii sunt pro Rusia?

In conditiile in care tarile care nu detin deloc rezerve de gaz natural, tari care in mod normal ar trebui sa fie dispuse la orice pentru a-si asigura rezervele de gaz necesare industriei si populatiei, refuza categoric exploatarea gazelor de sist, nu poti sa nu te intrebi de ce imbecilii care se afla acum la carma Romaniei, o tara care detine rezerve de gaz, sunt dispusi pentru aceste exploatari de gaze de sist chiar si cu niste riscuri ecologice majore.

Acum intrebarea este daca in cazul politicienilor romani este vorba de fermitate sau imbecilitate legata de problema exploatarii gazelor de sist. (NE)stimati politicieni romani, se apropie in scurt timp alegeri si pretul imbecilitatii voastre il veti constata pe facturile in care se vor transforma buletinele de vot! 

Note
----------------------
1) http://glasul-moldovei.blogspot.ro/2014/07/la-pungesti-se-incalca-grav-constitutia.html
2) http://www.ziare.com/liviu-dragnea/ministrul-dezvoltarii-regionale/dragnea-ferm-pentru-gazele-de-sist-cetatenii-din-pungesti-pun-presiune-pe-20-de-milioane-de-romani-1268293

1 comentarii:

  1. Dupa lupte seculare in politica...sa nu iuitam de ...hotare !(securitatea nationala)

    https://www.facebook.com/groups/231819893629902/

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii