luni, 10 februarie 2014


Conducerea politica actuala este pe post de pres pentru FMI si negocierile se fac tot timpul de catre trimisii FMI-ului numai cu "pisicuti". Intalnirile de fapt intre reprezentantii FMI si politicienii romani nici macar nu se pot numi negocieri ci acceptari umile a haraciului , a tributului impus unui popor transformat in colonie.
In anul 1985 Nicolae Ceausescu a reusit sa surpinda FMI-ul intr-un mod neplacut bineinteles cand acesta a hotarat sa faca plata tuturor datoriilor externe înainte de termen .
FMI a raspuns cu penalitati pentru plati anticipate. Tot la presiunile FMI-ului situatia oamenilor de rand s-a inrautatit Romania fiind fortata sa exporte o mare parte din productia agricola si industriala pentru a putea acoperi dobanda de acum triplata a datoriilor externe. Cand Romania a inceput  sa se apropia de achitarea completa a datoriilor externe a inceput o campanie intensa de diabolizare si de denigrare a lui Ceausescu.
FMI-ul nu este altceva decat un instrument de camatarie dar la un nivel foarte mare , o uriasa caracatita de care pana si Corrado Cattani s-ar minuna. In asa zisa perioada de tranzitie industria tarii a fost pusa sistematic la pamant iar odata cu venirea FMI aceasta hidoasa "defrisare" a industriei si a resurselor tarii s-a intensificat intr-un mod accelerat.
S-a dus o lupta efectiv pana la sange pentru a inchide definitiv exploatarile miniere exploatate in regim de stat pentru a pregati terenul pentru venirea marilor companii care asalteaza acum Rosia Montana , Certej , etc
Romania nu a scapat de razboi nici dupa 1945 , nici in timpul comunismului si nici dupa moartea lui Ceausecu . Pentru ca un razboi se duce in mai multe feluri , tara noastra a fost atacata economic si este si in acest moment atacata din punct de vedere economic : se doreste dezradacinarea poporului roman , se doreste genocidul acetei natii .
Asa ca ramane intrebarea majora tinand cont ca FMI-ul pe unde a trecut s-a lasat cu lovituri de stat , cu schimbari de guverne si de sefi de stat , de multa instabilitate politica si economica :  A FOST CEAUSESCU OMORAT LA ORDINELE FMI ?

1 comentarii:

  1. FMI este doar un brat al caracatitei oculte masonice mondiale ! Ceausescu a fost omorat Din ordinul masonilor ! Ceausescu ii incurca datorita tratatelor de alianta cu lumea araba , astfel rusia nu putea duce la indeplinire planul lor de cucerirea a balcanilor si Turciei ! Ceausescu era un ghimpe in calea rusilor si trebuia inlaturat ! Nu va lasati inselati ! Rusia cu ortodoxia lui satanica condusa de kiril , nu este decat planul de rezerva al UE si catolicismul diavolesc condus de Francisc ...

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii