duminică, 7 decembrie 2014


Pe Dodon l-a speriat de moarte  victoria   nesperată în scrutinul din 30 noiembrie. Președintele CEC, Victor Cecan susținea că hoțul de partid îl implora să nu ridice pragul electoral  până la 9 procente pentru formațiunea sa așa după cum cer comuniștii. Tovarășii vroiau ca socialiștii să fie declarați bloc electoral, deoarece  au pe listă președinți ai altor formațiuni, nedegrevați.

 Deși lucrul acesta putea fi făcut și duminică, nu a fost necesar, deoarece scorul protestatar a fost surprinzător. Dodon, care are o casă de  2,5 milioane de lei, o nevastă care trebuie să aducă pe lume al treilea copil, își duce zilnic cu limuzina progeniturile la liceul român-francez Gheorghe Asachi, va trebuie să renunțe la toate aceste plăceri. Fariseismul acestui gunoi politic, care vorbește moldovenește a fost dus până la absurd.

 El nu și-a dat seama că a declarat război intelectualilor, care sunt conștiința neamului. Examinez lista lui cu una care se trage pe EURO  și  contat că ei vor sta cu coada între vine în parlament de îndată ce procuratura va deschide câteva dosare împotriva lui Dodon, principalul fiind cel pentru instigare la separatism. ( detalii aici http://cuget-liber.md/ce-am-ales-si-ce-am-cules/item/358-dodon-sapa-sub-temelia-casei-in-care-leanca-vrea-sa-fie-prim-ministru.html)

 Dacă vă mai amintiți, trădarea de către  Dodon a comunistului Voronin a fost cauzată de faptul că pe lista consilierilor în alegerile locale de acum 3 ani, când a candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău, a fost inclus un individ  care avea antecedente penale. Dodon s-a rățoit împotriva lui Tkaciuk și Muntean pe care-i dorea cât mai departe de Voronin ca să ajungă el ca un șarpe la gâtul tovarășului numărul unu.

 Ei bine, a plecat, dar nu a învățat lecția. De pe lista sa ,  împrumută  viitorului parlament pe cea mai tânără deputată, Marina Radvan,  o individă cu mutra de brută, care se trage pe EURO. Pozele postate pe o rețea de socializare sunt șocante. Aceasta trebuie să-i educe plozii, dar nu profesori care merită tot respectul de la liceul Gheorghe Asachi! Dodon cu aceasta vrea să edifice Moldova! Nici un intelectual de marcă. Toți  s-a ferit de Dodon ca dracul de tămâie. Peste noapte Dodon a devenit cel mai detestat trădător din R.M. El a început să vorbească ca și Putin, vrea să ne bage într-un război cu minoritățile naționale și noi trebuie să-i punem sârmă în bot la timp. Să ne râme.

 Dodon suferă de același sindrom ca și Putin L-am urmărit de două ori și am constatat că din punct de vedere psihic, suferă de sindromul postraumatic ca și Putin. Declarațiile lui ”Va arde pământul sub picioarele voastre!”, ”Va ieși fum,din voi, băieți!” denotă că are nevoie de un serios tratament la o clinică psihiatrică de la Moscova.

De ce? Fiindcă aflarea în R.M. îi amintește de evenimentele recente, de greșelile comise, de reacția oamenilor, ura lor, care îl bagă în pământ. El se uită la oameni pe sub ochi ca un hoț de drumul mare. Se trezește noaptea lac de sudoare din cauza acestor priviri, replici, dar nu vrea și nu poate să-și recunoască vina în fața poporului. El nu știe cum să depășească situația de criză, consideră că are dreptate. Din asemenea indivizi ies viitorii dictatori.

 Desigur, nu este cazul R.M. Dodon vrea o verticală a puterii, supremația legii, făcută de un singur individ, cu numele Stalin-Putin-Dodon. E tembel. Nu are nici cunoștințe, nici autoritate. El este un porc nesătul care a fugit de la treuca lui Voronin la cea a lui Putin. În cea a lui Putin nu mai este nimic deja. De aceea a început să râme în R.M., fiindu-i permis acest lucru de către leancă și Timofti. Vreau să cred că, așa după cum au promis, noii guvernanți îi vor pune sârmă în bot în cel mai scurt timp posibil.

 Sursa:

 [1] http://cuget-liber.md/europa-la-noi-acasa/item/365-intelectualii-dodon-are-nevoie-de-sarma-in-bot.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii