duminică, 7 decembrie 2014


DURATA CAMPANIEI SI ARIA DE DESFASURARE Campania „Ziua eMAG – 13 ani” se va desfasura doar in data de 8 decembrie 2014. Campania se desfasoara, pe site-ul web www.emag.ro, in limita stocului disponibil.

Pentru fiecare comanda inregistrata in perioada Campaniei, clientii primesc cate un Card Cadou sub forma unui cod electronic avand valoarea egala cu 13% din valoarea facturii aferente comenzii. 

Aceasta valoare poate fi comunicata in cadrul materialelor publicitare aferente Campaniei atat in valoare procentuala, cat si absoluta. Cardurile Cadou se emit si vor fi transmise in format electronic (prin e-mail), dupa finalizarea comenzii, la adresa de email asociata contului de client eMAG.

Valoarea cumulata a Cardurilor Cadou de care poate beneficia un singur client nu va depasi suma de 1.000 lei (per client), indiferent de numarul comenzilor inregistrate in perioada Campaniei. 

Adăugarea produselor în coșul de cumparaturi din cadrul site-ului www.emag.ro nu reprezintă rezervarea lor/inregistrarea comenzii; o comanda este inregistrata numai în momentul confirmarii de catre Organizator.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii