duminică, 7 decembrie 2014


Copreşedintele PNL Iaşi pe municipiu, Dragomir Tomașeschi, i-a cerut din nou senatorului Varujan Vosganian „să se pună la dispoziţia organelor de cercetare penală, renunţând la imunitatea parlamentară“.
„Cât timp se va ascunde în spatele acestei imunităţi şi nu va lăsa organele de anchetă să-şi ducă cercetarea până la capăt, senatorul Vosganian va aduce grave prejudicii de imagine atât organizaţiei PNL din care face parte, cât şi preşedintelui ales al României, Klaus Iohannis, al cărui mesaj privind eradicarea corupţiei şi modificarea legii privind imunitatea parlamentară a fost foarte clar. PNL Iaşi susţine fără rezerve acest proiect prezidenţial şi nu va face excepţie pentru nimeni“, a declarat Tomaşeschi.
El a mai solicitat sancţionarea pe linie de partid şi a lui Marius Bodea, directorul Aeroportului, pe care-l acuză că a adus grave prejudicii de imagine partidului după ce a citit mesajul lui Relu Fenechiu la inaugurarea pistei. Tomaşeschi a reluat şi mesajul pentru demiterea primarului Gheorghe Nichita, printr-un referendum local.
„Am făcut aceste precizări în urma unor consultări prealabile cu colegi de partid, conştienţi fiind că susţinătorii dreptei din România s-au săturat de imunităţile şi cumătriile din politică. Am înţeles perfect mesajul dat de alegători la 16 noiembrie, aşa că-l vom duce la îndeplinire“,
a mai spus Tomaşeschi. Măsurile acestuia au fost propuse încă de luna trecută şi discutate de atunci, fără a se adopta însă nicio decizie. La ultima şedinţă a noului partid liberal, conducerea filialei ieşene a PNL a cerut PDL să-şi precizeze poziţia oficială faţă de Dragomir Tomaşeschi, însă, după două ore de discuţii aprinse în care s-a cerut sancţionarea acestuia, nu s-a ajuns la nicio concluzie clară.

 Surse:

 [1]  http://7est.ro/acasa0/item/31489-razboi-in-filiala-ieseana-a-pnl-vosganian-sa-se-puna-la-dispozitia-organelor-de-cercetare-penala-iar-bodea-sa-fie-sanctionat.html [2] http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/scandalul-din-pnl-iasi-tomaseschi-pune-paie-pe-foc-si-indreapta-fumul-spre-vosganian-si-bodea--82242.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii