joi, 11 decembrie 2014


Articol preluat de pe site-ul ziartricolorul.ro :

 "EVREUL NIELS SCHNECKER I-A UŞURAT DE BANI PE GĂGĂUZUL CRIN ANTONESCU (300.000 DE EURO) ŞI PE SASUL KLAUS IOHANNIS (100.000 DE EURO)!!!

Plecarea lui Niels Schnecker din funcţia de şef al campaniei electorale a lui Crin Antonescu spune multe despre mizeria ascunsă sub preşul PNL. Surse din interiorul formaţiunii ne-au informat că, încă din noiembrie 2013, Bretonatul era nemulţumit că evreul, după ce s-a plimbat, de cîte două ori, în Israel şi SUA, pe banii lui, tocîndu-i aproximativ 500.000 de euro, nu a reuşit să îi aranjeze nici o întîlnire semnificativă, prin care să contribuie la susţinerea sa externă în cursa electorală. Asta deşi marele şmecher i-a promis că îl va băga, pe uşa din faţă, la Casa Albă.

Mai mult, la formarea părerii lui Crin Antonescu că pocitania dezgustătoare e un escroc ordinar a contribuit Eduard Helwig. Acesta a verificat, prin Direcţia de Relaţii Publice de la Casa Albă, dacă, în 1987, Niels Schnecker a fost consilier al lui Ronald Reagan, aşa cum e trecut în CV-ul său, iar răspunsul oficial dat de americani a fost acela că nimeni cu acest nume nu figurează în analele Casei Albe. Sursele noastre spun că ultima fază a căderii în dizgraţie a evreului şarlatan s-a petrecut chiar la începutul acestui an.

Ce s-a întîmplat? Crin Antonescu, Niels Schnecker şi Klaus Iohannis au făcut o noapte de poker, iar dimineaţa evreul, uns cu toate alifiile (trişor), i-a curăţat pe cei doi de bani, sasul datorîndu-i circa 100.000 de euro, iar găgăuzul circa 300.000 de euro. La sfîrşit, Mireille Mathieu s-a enervat şi, după ce s-a certat, ca la uşa cortului, cu Schnecker, spunîndu-i că nu îi dă nici un ban şi că, oricum, i-a tocat banii degeaba, l-a concediat, lăsîndu-l să aleagă dacă îl dă el afară sau îşi dă demisia.


Sursele noastre nu cunosc, cu certitudine, momentul sau locul în care a avut loc acest joc de pomină, dar cel mai probabil s-a întîmplat în Bucureşti, la un sfîrşit de săptămînă. Reamintim că bişniţarul internaţional cu ochii încrucişaţi şi biografie (falsă) de Rambo i-a fost băgat pe gît fostului bi-repetent Crin Antonescu de către Dan Voiculescu. Ziarul nostru a atras atenţia încă de atunci că PNL va lua o mare ţeapă. Aşa ceva înseamnă moartea, definitivă, a acestei formaţiuni."

Nota noastra: Ignorand pe cat se poate limbajul, informatiile din ziarul "Tricolorul" nu prea pot fi verificate asa ca raman doar la stadiul de cancan-uri. Acest articol aduce mai mult cu bancurile generice in care trebuiau musai sa fie cate trei etnii diferite si in care una (de obicei ori tiganul ori evreul) dintre ele sa le pacaleasca pe celelalte doua. Raman insa doua intrebari interesante:

  1) chiar si-a trecut Niels Schnecker in CV ca a fost consilier al lui Ronald Reagan?

  2) este Crin Antonescu de origine gagauza?

 Cand am consultat site-ul niels.schnecker.ro pentru a ne convinge daca este adevarat, intr-adevar am constatat ca in CV-ul lui Niels Schnecker chiar este specificat acest lucru: "Consilier Special la CASA ALBA in Administratia REAGAN "!?

 In cel de-al doilea caz, cel al originii etnice a lui Crin Antonescu, inca nu ne-am facut o parere clara. Cei care sustineau aceasta ipoteza erau in general cei din presa "de opozitie", care la un moment sau altul cautau sa discreditizeze, din ratiuni electorale. Nu am reusit decat sa ajungem la si mai multe intrebari :

 -numele de familie al lui Antonescu ar fi de fapt dupa unele zvonuri Antonov?

 -o verisoara a lui Crin Antonescu vorbeste limba gagauza? ( Gagauzii vorbeau o limba de origine turca/turcica. In acest moment cei mai multi gagauzi se afla in sudul Republicii Moldova si Ucraina dar sunt aproape in totalitate rusificati, rusofonizati.)

 -motivele care l-au facut pe Crin Antonescu sa se retraga din cursa prezidentiala si de la sefia partidului PNL au fost acestea: "Din misterele familiei Antonov(Antonescu), maharii PNL-ului"?

Surse:

[1] http://www.ziartricolorul.ro/p-n-l-pokeristi-nerusinati-labagii/ [2] http://opiniicetatenesti.com/article.php?story=20101009135910138

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii