duminică, 10 august 2014



Cateva dintre masurile luate de liderii USL si in mod special unele dintre cele luate de catre Victor Ponta, au fost foarte ciudate, ca nu spunem chiar aberante. A fost ca si cum niste papusari din umbra trageau niste sfori invizibile iar papusile isi jucau sinistrul numar de politicieni interesati de soarta tarii si a poporului.



Am ajuns sa ne intrebam acum daca acele masuri nu cumva au fost luate ca sa se poata "mosteni" sistemul mafiot al lui Traian Basescu de catre Victor Ponta. Dan Voiculescu este intr-adevar unul dintre profitorii "tranzitiei" si a fost implicat intr-o privatizare frauduloasa dar aceeasi Luluta Kovesi avea instrumentele justitiei in mana si cand indivizi ca Adriean Videanu, Radu Berceanu, Elena Udrea, Gheorghe Stefan sau multi alti fosti sau actuali PDL-isti fraudau sau devalizau banul public. De ce nu s-a actionat in acelasi mod si in cazurile similare in care actorii privatizarilor frauduloase erau din mafia basista? 

Orice si oricat ar zbiera unii sau altii, atat din mediul politic cat si din cel al mass-mediei, Dan Voiculescu merita pedepsit daca nu pentru privatizarea cu nereguli de la ICA macar pentru insusirea frauduloasa a asa ziselor fonduri ale Securitatii, care erau in fapt banii poporului roman. Dar langa Dan Voiculescu ar trebui sa stea si o buna parte a familiei Basescu si o masa larga din camarila politica de pe langa Traian Basescu.

Oricat ar incerca sa dreaga busuiocul Victor Ponta, se observa complicitatea criminala a lui, nu atat cu Basescu cat cu papusarii care il controleaza cu Basescu. Pisicutul sau sluga numita Victor Ponta continua aceleasi politici criminale ale lui Traian Basescu, sau in cel mai rau caz ale celor care se afla in spatele lui Traian Basescu.

Intre Ponta si Basescu a fost si este inca o relatie bolnavicioasa, a fost cardasie si nicidecum coabitare! Din cauza celor doi si a rolurilor jucate de catre ei Romania este acum o tara in colaps, o tara aflata intr-un blocaj politic, institutional, social si economic, o tara cu prea multi stapani si cu prea multe slugi!

1 comentarii:

  1. Victor Ponta a numit-o pe Kiovesi la dna,deci e in cardasie,rusine,e primul ministru,min de justitie e condus de el.Nu ma refer aici la Voiculescu,dar sunt multi care trebuiesc arestati pentru jaf si confiscarea tuturor averilor.O televiziune nu trebuie sa fie inchisa ca nu va place unora,daca nu prezinta realitatea chemati-o in judecata sa raspunda nu sa fie inchisa.

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii