marți, 12 mai 2015


Române de peste Prut !!! Fratii tãi din România te cheamã sã fii alãturi de ei pe 23 Mai 2015 ca, impreuna, sã darâmãm pleava bolsevica care isi bate joc de atâta amar de vreme de Mama noastra România…!!! Române nascut în Basarabia !!!

 Patria Mama România este ranitã grav…!!! Si in acest moment , bolsevicii o calcã în picioare pe Maica Noastra România !!! O batjocoresc si o scuipã , asa cum este ea chircita la pamãnt !!! Ii calca in picioare trupusorul firav cu care ne-a nascut pe toti !!! Bolsevicii de la Chisinau , dupa ce au calcat-o si ei in picioare , i-au aratat miliardul de euro furati din Moldova si i-au promis ca se vor intoarce din nou la Chisinau sa mai fure un alt miliard !! 

Dar acest munte de bani a fost furat cu ajutorul bolsevicilor din Parlamentul Romaniei  , pentru ca doar ei …parlamentarii ordinari ,,cazati,, la Casa Poporului  din Bucuresti, stiu cum se fura un tir de bani ca apoi sa-l faca disparut !!! Doar ei ,  acesti ,,specialisti ,, in furturi la nivel mondial din buzunarul romanilor , stiu cum se procedeaza si tot ei …au curajul sa trimita din nou in Moldova o alta ,,echipa,, de ,,profesionisti,, pentru a pregati terenul in vederea repetarii aceluiasi scenariu care ingenuncheaza Romania de peste Prut de ani si ani de zile…!!!

Furtul de la buget , saracirea si batjocorirea  populatiei pentru a duce ei o viata de lux !! Acum cateva zile , bolsevicii au auzit din gura bietei noastre Mame dragi Romania urmatoarele vorbe :  Pe 23 Mai  , fii mei din Basarabia, vor trece Prutul si se vor intalni cu fratii lor de sange si de neam in fata Casei Poporului  …sa ma scoata de sub cizmele voastre inrosite de sangele meu…!!!!  Iar ei au batjocorit-o si mai tare…!!! FRATI ROMANI …!!!
Mama noastra Romania nu ne-a cerut niciodata nimic !!!   Dar astazi ne implora sa ne strangem toti fii ei la Casa Poporului si sa-i dam jos pe bolsevicii cocotati deasupra trupului ei de atata amar de vreme!! Frati romani nascuti in Basarabia …!!!   Noi…!!   Fratii vostri de la stanga Prutului, va chemam cu putere si intelepciune sa treceti Prutul si sa ne intalnim in fata Casei Poporului din Bucuresti ,sa ne luam mama Romanie inapoi si sa-i pedepsim pe bolsevicii care au batjocorit-o cu atata rautate in toti acesti ani !!!! Romane viteaz ,drept si patriot din Basarabia..!! Ia-ti tricolorul cu tine si uneste-te cu fratii tai din Romanie pe 23 mai 2015 in fata Casei Poporului din Bucuresti , sa ne scoatem mama Romania din ghearele taioase ale bolsevicilor mizerabili..!! Te asteptam cu drag dupa orele 11:00, fratele nostru roman cinstit, neinfricat si darz!! Te asteapta cu drag mama noastra chiunita si mandra de fii ei... Romania!!"
Acest mesaj este crucial pentru tara noastra !!Fiecare roman trebuie sa-l primeasca prin intermediul nostru !!! Distribuiti si recomanda-ti acelasi lucru prietenilor si familiilor voastre !! Va multumim dragi romani !!! DACII LIBERI DIN BASARABIA, UNIUNEA ROMANIA ONESTA, GARDA DACIEI-LEGIUNEA 2015 si romanii liberi din Romania .

 Sursa: [1] romaniaonesta.altervista.org

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii