vineri, 5 decembrie 2014


- Izzy, dragul mamei, cât ești tânăr, asigură-te că te vei căsători cu o femeie-evreică! Ea îți va naște copii înțeligenți, deştepţi, frumoși, îți va asigura un cont bancar și conexiuni necesare… Imagine
 - Ei, mamă, ce are una cu alta? E atât de important? Şi apoi, ce va urma?
- Apoi, copiii tăi vor crește… Iar tu… vei divorța și te vei căsători cu altă femeie, una rusoaică sau ukraineankă;
 – ele sunt tare amuzante și preferă sexul: tu vei avea şi ceva ani în plus, ca să te odihnești și să-ți continui viața fără griji!
- ??! - - Doar că apoi, dragul mamei, numaidecât să dai la divorţ și să te însori cu o Moldoveancă!Imagine
- De ce? de-a cui nevoie? Au ele, moldovencele, ceva mai special ca altele??
- Eeei, Izzy! Dacă ai ști tu, cum mai au ele grijă de morminte!.. :D
.......................................................................................................

VIDEO SOCANT cu "o moldoveanca buna de insuratoare" :D

 Comportament degradant in incinta Inspectoratului de Politie al sectorului Buiucani. O tanara în stare de ebrietate a lovit poliţistii, a stricat o masa, s-a tavalit pe jos si a tipat cat a tinut-o gura. Incidentul s-a produs noaptea trecuta, dupa ce chelnerii unui local din capitala unde se distra tanara au cerut ajutorul oamenilor legii în momentul in care aceasta a devenit agresiva.

 Ceea ce initial parea un scandal obisnuit s-a transformat intr-un adevarat test de rezistenta pentru oamenii legii. Escortata la politie, fata nu s-a putut linisti nici pentru o secunda. Nici catușele nu au putut-o calma. Intre crizele de isterie, reporterul emisiunii „Unitatea de Garda” a încercat sa obtina un interviu de la tanara.

 Aceasta insa a inceput sa injure la greu.Ulterior, la politie a ajuns si iubitul fetei, insa nici macar el nu a putut-o calma. Potrivit oamenilor legii, tanara era in stare de ebrietate. Cazul este investigat de anchetatori, iar individa risca sa fie sanctionata pentru ca a lovit un om al legii si a ignorat cerintele angajatilor Inspectoratului. Daca persoanele pe care le-ar fi agresat in localul de noapte vor scrie cate o plangere, suma amenzii se va mari.

 Surse:

[1] https://fileviatasicarti.wordpress.com/2013/11/04/insoara-te-cu-o-moldoveanca/ [2] http://canal3.md/ro/emisiuni/scandal-monstruos-la-politie

1 comentarii:

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii