luni, 1 decembrie 2014


Literatul de tomberon scrie sa iasa la numar articolele, deja de tomuri si volume; este detasat precum ciclistul evadat de pluton.Gherman daca se intrebuinteaza chiar si adevarul il poate demonstra.Orice boala poate fi lecuita, chiar si sanatatea. Nu credeti ? Priviti-l pe Gherman.Orice Bou poate fi divinizat! Chiar si ,....boul Apis. 

Iar te-ai apucat de scris maestre ? :) Iar vrei sa te minti ca publicul tau e diferit de al Antenei 3? Pacat ca stai tare prost la capitolul scriere, text literar, ori nu te straduiesti destul, ori nu asta e menirea ta; sunt unii, care oricat s-ar antrena sau oricat ar invata, nu se leaga nimic de dansii . Unul dintre acestia este Gherman. Argumentul literatului Gherman, este ca dansul s-a nascut cand totul s-a scris.E nedrept pentru dansul,...Moliere a scris atatea piese, putea sa-i lase si lui Sabinut grofsorul,macar Avarul.

Balzac a umplut o bibioteca de romane , ce era daca-i lasa si lui Mos Goriot? Cehov a scris sute de schite. A ales doar o parte din ele pentru editia de Opere Complete, dar prin reviste si culegeri, le-a publicat pe toate.Lui Sabin iar nu i-a ramas nimic de scris. Sheakspeare, si asta s-a zgarcit sa nu lase nimic nescris. Si uite asa,a ramas Sabin fara opera, neavand altceva de facut, decat sa scrie articole si sa faca emisiuni, de tipul muzicii de real succes, ce poartta numele de manele. Asta e bah Ghermane, viata e un lucru mult prea serios pentru a putea fi incredintata diletantilor. 

Bucura-te ca esti inca bagat in seama, nu conteaza calitatea publicului, tu si Guta nu va puteti plange de asa ceva .Vezi maestre ca e la moda sa faci schimb cu tot felul de lucruri, poate reusesti si faci schimb de biografie cu careva, si atunci te-ai scos. Cat despre analiza politica maestre, nu e de nasul dumitale, zilnic te gasesc in flagrant delir. Toti oamenii sanatosi, sunt de fapt, bolnavi nedescoperiti Sabine, de nu ma crezi, mergi de te cauta la un medic !!!! Camil Petrescu nota in jurnalul sau, ca e ingrozitor sa fii surd cand totul se aranjeaza la ureche.Dar ce fericit esti tu Sabine, intre astia care nu vad nimic, si ce te faci singur cand ai vederea normala intre atatia care nu vad nimic ?

Ii blochezi sau ii injuri tu, imediat ce i-ai reperat ca nu-s de acord cu tine :) Ma intreb tot mai des, ce s-ar fi intamplat cu tine, daca ti-ai fi ales alta profesiune? Ca Daian de exemplu! Ei, ... dar oamenii nu renunta la celebritate. Care e secretul lui Gherman pentru succesele in televiziune ? Un sef total lipsit de experienta! Norocul nostru Sabine ca nu te-au numit director la vreun teatru ,....ce Caragiale, Alecsandri, Delavrancea, ... le aratai tu clasici ,.... 

Ma tot intreb de unde ti se trage tie atractia asta spre haznale, tomberoane,.....si ma gandesc, ca, noi, copii fiind, ne ascundeam in pod, in pom, in beci ,.... ma gandesc ca tu te-oi fi ascuns de mic prin vreun canal,de nu te mai gasea nimeni, si ai prins gustul.E drept, omul are nevoie cateodata sa fie singur. Singur ca n-a gasit marea dragoste. ( sau pentru ca a gasit-o) Singur pentru ca vrea sa recunoasca(cazuri rareee) ca e un ticalos,dar nu e lasat de cei din jur.

Singur pentru ca-l doare incapacitatea sa, si nu-l ajuta capul.Nu va obositi oameni buni, toate reprezentarile lui Gherman sunt dominate de clisee. Nimic original. Din cauza lipsei de imaginatie a ajuns in haznaua unde se zbate astazi, facand valuri si scotand tipete, doar doar o mai reusi sa atraga atentia. Din cauza imaginatiei si culturii precare, face Sabin ceea ce face astazi. Cititi-l, si dati-ii un banut. Ii trebuie pentru 1 Decembrie .

Sursa:
[1] Comentariul user-ului MaidanA la articolul („Șocant”: în sfârșit un președinte plictisitor)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii