duminică, 1 iunie 2014


Conform celor de la americanfreepress.net , György Schwartz (George Soros) asa cum il numesc ei chiar in titlul articolului György Schwartz — The Man Behind the Mess in Ukraine , este in spatele haosului generalizat din Ucraina.

Asa cum Glasul Moldovei a mai spus-o si intr-un articol anterior Ucraina - lupta ocultei mondiale cu interesele oculte ale lui Putin, George Soros este unul dintre personajele de la varful ocultei modiale si este responsabil pentru multe din asa zisele revolutii colorate.

Oricine a urmarit incidentele din Ucraina a remarcat similitudinile evenimentelor sangeroase de acolo cu cele din 1989 din Romania. "Revolutia" din Ucraina a fost orchestrata de catre bancheri si oligarhi din vest, ca parte a unui joc diabolic, un joc de sah vicios care sapa o prapastie intre Washington si Moscova.

Principalul jucator in acest joc global a fost miliardarul maghiar de origine evreiasca, Gerorge Soros, al cărui nume real este György Schwartz. Catalogat ca fiind cel mai bogat om 22 în lume cu o avere în valoare de peste 20 miliarde dolari , Soros este unul dintre globalistii de stânga  cei mai influenti de pe planetă și imaginea publică a dinastiei bancare  a familiei Rothschild. Ca cel mai mare contribuitor său de campanie , Soros este în primul rând responsabil pentru alegerea lui Barack Hussein Obama la Casa Albă , în 2008.

" Dacă a existat vreodată un om caruia i s-ar potrivi stereotipul de iudeo - plutocratic bolșevic mondial sionist conspirator , acesta sunt eu ..." ar fi spus George Soros pentru Sydney Morning Herald în timpul unui interviu publicat la 15 noiembrie 1997.

George Soros a recunoscut ca el a orchestrat loviturile de stat din Slovacia si Croatia si a fost primul instigator din spatele razboaielor din fosta Iugoslavie si a ajutat la inabusirea Revolutiei Trandafirlor din Georgia.Când Soros vizeaza o țară pentru o " schimbare de regim ", el începe prin crearea unui guvern din umbră gata să-și asume puterea atunci când se iveste ocazia .

Așa cum a făcut în zeci de alte țări , în special în Europa de Est în ultimele două decenii , Soros a "investit" sute de milioane de dolari în organizații non- guvernamentale ucrainene ( ONG-uri) , aparent pentru a le ajuta în transformarea țării lor într-o societate " deschisa " șio  " societate democratică".

Doar una dintre entitățile sale FSD , Fundația Renașterea Internationala ( IRF ), a canalizate peste 100 de milioane de dolari pentru ONG-uri din Ucraina, grupuri comunitare , instituții academice și culturale și edituri intre 1990-2010.


Numai în 2012, IRF oferit 63 milioane dolari , mai mult decât orice altă organizație donatoare în numerar pentru Ucraina , seducaand astfel și cooptarea toatala a opoziției politice legitime în tabăra " progresiv " aprobata de  Soros.

Proiectul Syndicate este o altă parte a OSF Soros , dominant în Ucraina , care are o rețea de aproape 500 de ziare în mai mult de 150 de țări , cu circulație la nivel mondial de peste 70 de milioane de exemplare , care cuprinde cea mai mare sindicalizare de juranlisti independenti din lume .

Ianukovici a fost ales prim-ministru in 2004 , dar Soros a orchestrat un protest public numit " Revoluția portocalie ", care în schimb au adus la putere politicieni pro-UE,pe Viktor Iușcenko și Iulia Timoșenko . El a fost ales președinte din nou în 2010, într-o alegere decisivă respectate de către 22 de țări.

Alimentate de banii lui Soros și de influență politică , protestele de la sfârșitul anului 2013 au devenit mult mai violente și în cele din urmă au condus la faptul ca Ianukovici fugit în Rusia la 21 februarie .

Nota noastra : Daca fundatiile lui Soros reprezinta un asemenea pericol la adresa tarilor lumii de ce sunt acceptate ele in Romania ? Cati oameni are indirect pe constiinta acest bolsevic sionist, acest mare criminal al umanitatii? Cate dintre aceste victime sunt romani la asa zisa revolutie din decembrie 1989? De ce isi asociaza imaginea politcieni ca Victor Ponta si altii din politica romaneasca cu un criminal al umanitatii ca George Soros?

Sursa:

http://americanfreepress.net/?p=16263




3 comentarii:

  1. De ce e incredibil?

    Ce sa faca omenirea intre khazarii jidani de la Kremlin si cu jidanii khazari de pe Wall Street" Si unii si altii isi spun "evrei"?

    De ce NU vreti sa-i lamuriti pe romanii de pretutindeni?
    Iata chintesenta istoriei lor la:

    http://www.justitiarul.ro/holocaustul-gogorita-diabolica/

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta- I acum, toate revoltele sunt manipulate de Soros! Numai el gândește pe lumea asta! Toți ceilalți oameni sunt niște proști ce se lasă conduși de el!? Un articol scris de un om fără prea mult creier! Autorule, regretI căderea comunismului? SAU ÎȚI PLAC RUȘII DE NU MAI POȚI. Pleacă în Rusia și Fi FERICIT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati inteles cumva ca Soros s-a autodefinit ca fiind bolsevic ? Aici nu e problema de a-ti placea sau nu de rusi ci de crime impotriva umanitatii facute in numele ocultei mondiale.

      Ștergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii