luni, 23 iunie 2014



Pe bune? Sunteti siguri ca n-ati gresit iar reteta la samogon sau la ce "cocart" mai beti voi pe acolo? Cand cazacii din Rusia si din Crimeea au fost teleportati ca prin minune in Gagauzia si in Bugeac voi vreti sa va credem pe cuvant?

Prin februarie presa rusa mai dadea publicitatii o stire la fel de reala si bine documentata : "".

Acum pe bune, pana si propaganda de rahat a televiziunilor de rahat din Romania cum ar fi B1 TV sau Antena 3 e mai eficienta decat propaganda rusa. Din nou, ca si in luna februarie, rusii se hazardeaza si arunca publicitatii chiar si date.

Astfel, conform continentalist.ru CIA si Romania sunt acuzate ca ar planui impreuna un nou Euromaidan la Chisinau pe data 28 iunie, iar scopul ar fi acela de a varsa sange si a arunca Republica Moldova intr-un razboi civil.

De fapt, in Republica Moldova s-au facut pe 28 iunie manifestatii in mai multe orase in fiecare an, dar acestea au rolul de a comemora raptul Basarabiei si Bucovinei  de Nord si cred ca se vor face si in acest an si sunt niste manifestatii pasnice si civilzate.

Rusii au doua obsesii in viata: vodca si varsarea de sange. S-ar zice ca sunt demni de sangele de vikingi al stramosilor sai salbatici si sangerosi din fire. Un nou Euromaidan nu ar folosi nimanui, nici macar rusilor pentru ca nu aceasta este calea nici pentru unire si nici pentru integrarea in Uniunea Europeana si nici pentru integrarea in uniunea vamala Euro-Asiatica.

Moldovenii isi doresc mai mult unirea cu Romania decat integrarea in Uniunea Europeana dar daca din diferite motive ce tin de legislatia si dreptul international unirea nu poate fi facuta decat prin integrarea comuna in UE a celor doua state romanesti ei vor fi nevoiti sa accepte si acest compromis.

Propaganda rusa incepe sa devina la fel de eficienta ca flatulentele impotriva incalzirii globale. Rusia a cautat tot timpul sa destabilizeze situatia in Republica Moldova asa cum au facut-o si in Ucraina. Cu riscul de a ne repeta: pana si caraghiosii pupincuristi de la B1 TV si Antena 3 fac o propaganda mai eficienta decat rusii astia saraci cu duhul si probabil ametiti de vodca de proasta calitate.

Si pana la urma chiar daca ar fi ca moldovenii sa faca un miting pro-unionist care-i treaba rusilor? Republica Moldova este un stat independent care poate sa-si hotarasca singur soarta si drumul sau.Indiferent ce ar alege moldovenii trebuie respectat acest lucru de toata lumea, inclusiv de catre rusi si de catre americani. Basarabie este libera si independenta, Basarabie este Romania!

Surse:

1) http://adevarul.ro/moldova/actualitate/presa-rusa-cia-pregateste-impreuna-romania-euromaidan-chisinau-1_53a7d6aa0d133766a8d1d9d5/index.html

1 comentarii:

  1. Nu e nici o diferenta intrr SUA sau RU, ambele puteri folosesc destabilizare prin organizatii extremiste si revolutii ...

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii