duminică, 6 iulie 2014Vi se par acestea imaginile unor dusmani politici de moarte? Nu vi se par mai degraba niste reuniuni ale aceluiasi "trib"? Decorul politic din Romania este in asa fel pregatit incat orice ar alege romanii tot pe dracu' ar alege!

Joe Biden avea dreptate; coruptia reprezinta un pericol la adresa securitatii nationale in Romania si pentru romani e foarte clar acum ca atat Basescu cat si Ponta sunt corupti si apara mafiotii din Romania, indiferent ca sunt mafiotii cu gulere albe sau cei care te jefuiesc la colturi intunecate de strada.

Atat presedintele cat si primul ministru al unei tari sunt alesi in mod democratic pentru a reprezenta interesele si vointa cetatenilor nicidecum interesele mafiei politicie, ale interlopilor sau ale unor secte oculte din afara granitelor Romaniei.

De ce i-am luat pe amandoi la pachet si am spus ca atat Basescu cat si Ponta reprezinta o problema pentru securitatea nationala a Romaniei? Din mai multe motive pe care le vom expune dupa cum urmeaza:

-Amandoi au tradat in favoarea UDMR-ului si a planurilor extremiste, iredentiste si secesioniste ale acestuia

-Amandoi au tradat vointa romanilor in cazul gazelor de sist

-Amandoi au tradat vointa romanilor in cazul Rosia Montana

-Amandoi sprijina coruptia, crima organizata si mafia corporatiilor straine din Romania

-Amandoi au dorit sa detina controlul justitiei si a altor institutii importante ale statului

-Amandoi sunt falsi, corupti, tradatori si mint cu nerusinare

-Amandoi au imaginea patata, Basescu se intrece la numarul de dosare penale cu cei mai rai interlopi iar Ponta a fost acuzat de plagiat si este suspectat de o acuzatie oribila in cazul mortii procurorului Panait

-Amandoi se folosesc de televiziuni si ziare "prietene" pentru a face propaganda politica si manipularea opiniei publice

-Amandoi au tradat interesele nationale ale Romaniei pentru interesele altor tari

-Amandoi au luptat impotriva oricaror tentative de a aparea noi partide pe scena politica si impotriva candidatilor independenti cu sanse de reusita in politica romaneasca

-Amandoi au abuzat de ordonante de urgenta pentru a impune masuri nedemocratice si abuzive

In concluzie, Basescu si cu Ponta sunt doi tradatori de tara care reprezinta o problema grava pentru securitatea nationala a Romaniei. In primul rand ei sunt santajabili atat pe plan intern cat si pe plan international si de aceea acesti doi indivizi nu vor putea servi niciodata innteresele Romaniei ca tara si pe a romanilor ca natie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii