vineri, 11 iulie 2014



Dupa ce a fost acuzat de catre Traian Basescu ca s-ar fi "racorit" cu o femeie (blonda!?), Mihai Razvan Ungureanu incearca sa se racoreasca putin si cu asa zisul presedinte al Romaniei si ii spune sa se "sacrifice".

Domnule Mihai Razvan Ungureanu, daca vreti sa fiti luat in serios de catre Traian Basescu duceti-va domnule cu o sticla de whiskey de vreo 20-30 de ani, ii puneti sticla pe masa pregatiti cateva pahare cu gheata si atunci ii puteti spune sa se sacrifice.Asta depinde si de cat l-o fi mai lasand ficatul sa se mai sacrifice. Altfel spus, de la cine sa cereti domnule sa se sacrifice? De la monumentul nesimtirii din Romania? De la cel care patentat nesimtirea institutionala si care a facut-o un fapt acceptat din ce in ce mai mult in societatea si in instititutiile din Romania?

E ca si cum i-ai spune porcului sa nu mai manance rahat. Pe cat de greu este unui porc sa nu mai manance rahat, mai ales daca este din ala dulce "Turcesc", pe atat de greu ii este lui Traian Basescu sa se sacrifice. Pentru ce a vrut din tot sufletul Basescu sa ajunga presedinte? Pentru a putea jefui tara impreuna cu lacustele sale mafiote, pentru a se capatui, dovedind o imensa pofta de inavutire rapida si o imensa placere a acumula bunuri mobile si imobile, pentru a scapa de dosarele penale pe care le avea invocand o falsa imunitate si pentru a beneficia de facilitatile acordate fostilor presedinti conform legii.

Vedeti dumneavoastra, domnule Mihai Razvan Ungureanu, ca un o care s-a dovedit a fi un extraterestru in politica romaneasca, un adevarat "ferengi", sa renunte la privilegiile de care se bucura fostii presedinti conform legii in vigoare? Cand tot ce a facut el in cariera sa politica, pentru a acumula si a strange avere ar fi ridicol si nedemn pentru un adevarat "ferengi" sa renunte la o "afacere profitabila".

Pentru cei care nu sunt fanii filmelor SF si nu au urmarit niciodata filmele din seria Star Trek, ferengi sunt o rasa de extraterestri pentru care lacomia nu are limite. Pe langa infatisarea lor fizica, destul de urata, cu niste urechi supradimensionate, acestia au si un suflet mercantil, facand orice pentru a face profit, fiind dispusi sa apeleze la orice mijloace pentru asta, nepasandu-le de parerea celor din jur atata timp cat ei se pot imbogati.

Altfel spus, cum poti sa ceri cuiva fara onoare si fara caracter sa se sacrifice? Traian Basescu intrichipeaza perfect rolul unui ferengi si daca nu va mai avea succes in politica se poate apuca de facut filme. Oricum cat a fost el presedinte in Romania parca am fost cu totii parte dintr-un film prost.

Sursa:

1) http://www.stiripesurse.ro/mru-se-racoreste-si-cu-basescu-va-cer-sa-va-sacrificati/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii