sâmbătă, 5 iulie 2014



Trăim în țara lui Papură Vodă, trăim în țara lui Vinde Flotă Vodă, a lui Dă-ți Singur Casă Vodă, așa ca nesimțitul, că e doar imoral nu și ilegal. Înainte de a auzi din partea cuiva trimiteri la manualul sau dicționarul bunelor maniere trebuie să ne amintim ce "maniere" ne-a învățat pe noi acest "părinte degenerat al națiunii", Traian Băsescu. El este cel care a schimbat scara valorilor și a moralității în România la un nivel nemaiîntâlnit până la el. Ceea ce până mai ieri era tabu pentru mulți membri ai societății românești devenea peste noapte o realitate cotidiană.

Astfel, luându-l ca model pe Traian Băsescu, au dat năvală în toate structurile și instituțiile statului o grămadă de nemernici, de bădărani, croiți după chipul și asemănarea "mentorului" lor, dispuși la rândul lor să se căpătuiască și să se îmbogățească prin orice mijloace posibile mergând până la limita legalității și adeseori trecând dincolo de aceasta.

Traian Băsescu a făcut din România țara tuturor posibilităților, dar nu în sensul pozitiv, ci a transformat-o într-un fel de America a anilor '20-'30, atunci când această țară era stăpânită și terorizată de clanuri de mafioți și crimă organizată. Astfel, prin venirea lui Traian Băsescu la putere în România au ieșit de prin cotloanele prin care se ascundeau în întuneric tot felul de gangsteri și de interlopi care s-au afișat direct în lumina reflectoarelor în calitate de politicieni sau oameni de afaceri respectabili.

Mârlania, hoția și proasta educație au devenit calități de cinste în noul regim al lui Băsescu. Celebra sa replică din cazul casei din Mihăileanu "imoral dar nu ilegal" a fost repede patentată și însușită de către susținătorii și adepții săi dar și de către mulți interlopi și clanuri de mafioți care au văzut în asta o piață deschisă pentru "afacerile" lor.

Așadar, dacă acordarea unei case ție însuți e imoral dar nu ilegal atunci scuipatul lui Zglobiu poate o fi ilegal, dupa legislația aflată în vigoare, dar nu IMORAL!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii