duminică, 27 iulie 2014



In anul 2009, conform unor documente dezvaluite de catre Wikileaks, in preajma alegerilor prezidentiale din Romania s-au intensificat mesajele diplomatice sau telegramele intre ambasada americana din Bucuresti si Washington. Americanii erau interesati de continuarea parteneriatului strategic cu Romania si de realizarea viitoarelor lor planuri in zona astfel ca Traian Basescu a ajuns sa castige al doilea mandat de presedinte al Romaniei "la masa verde", prin fraudarea alegerilor. Intensificarea importanta a schimbului de mesaje dintre ambasada americana de la Bucuresti si Washington nu face decat sa confirme implicarea SUA in "jocul electoral" din Romania si asezarea pe tron a asa zisului presedinte "jucator".

Masinaria de fraudare a mafiei PDL-iste a folosit practic toate mecanismele posibile: servicii secrete, SRI, SIE, STS, politie, jandarmerie, prefecti, primari, sefi locali de partid, agenti economici privati sau de stat, etc. Sprijinul americanilor s-a concretizat prin ajutorul pe care National Security Agency (NSA) l-a dat la achizitionarea si instalarea echipamentelor speciale pentru reteaua MONSAT. Astfel, Traian Basescu a folosit Centrul SECI si proiectul militar MONSAT pentru a supraveghea si coordona fraudarea alegerilor.

Pregatirea si pre-organizarea pentru fraudarea alegerilor prezidentiale din 2009 au fost facute inca din timpul campaniei europarlamentare cu implicarea directa a STS. Acum se explica perfect sustinerea pana in panzele albe a lui Marcel Opris de catre Traian Basescu, in cazul accidentului de avion din muntii Apuseni.





Videoclipul de mai sus este poate putin cam vulgar dar reflecta perfect modul in care acest "comandant" si-a batut joc de tara timp de 10 ani. Probabil ca americanii care au violat, batut si jefuit de curand o romanca insarcinata in Italia, stiau si ei ca Romania accepta fara sa se opuna prea mult astfel de "tratamente". Slugarnicia fara limite a lui Basescu fata de americani, ar fi musamalizat si acest caz daca el s-ar fi petrecut in Romania, asa cum a facut in cazul uciderii lui Teo Peter. Iata insa ca italienii dovedesc demnitate si fac ceea ce este normal si ar fi fost normal sa se intample si in Romania in urma ci cativa ani in cazul Teo Peter.

Mai multi angajati ai STS Satu Mare au afirmat ca in data de 6 decembrie 2009, incepand cu ora 13:40, moment in care Mircea Geoana il depasea cu mai mult de 5 procente pe Traian Basescu, a fost pus in aplicare planul de rezerva, planul B, la ordinele generalului Marcel Opris, seful STS si sub coordonarea vicepresedintelui PDL, Adriean Videanu.Mai exact, STS a avut o derivatie secreta conectata la un server central al PDL din Aleea Modrogan, avand numele de cod "Taurul".

Mult mai tarziu, AEP si BEC confirma frauda electorala de la alegerile prezidentiale din 2009, de la ambasada Romaniei de la Paris. La acea vreme, ambasadorul Romaniei la Paris era Theodor Baconski, omul care avea sa fie rasplatit pentru frauda comisa si promovat de catre Traian Basescu in functia de ministru de externe.

Cum sa nu fure si sa faca tot felul de potlogarii Mircea Basescu cand insusi fratele sau, Traian Basescu, marele aparator al IN-justitiei este asa dupa cum spunea Crin Antonescu intr-o engleza de balta : "tatal si mama" tuturor relelor , jafurilor si abuzurilor din Romania?

Surse:
-------------------

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii