luni, 20 iulie 2015


Doi tineri au hotarat sa-si schimbe destinele, renuntand la vechile lor joburi, pentru a incepe o noua viata: "o alternativa prin care sa scape lumea de sclavia asta moderna". Andreea si Robert si-au cumparat o parcela de pamant si au ajuns sa cultive legume ecologice, pe care le vand prin intermediul unei retele de socializare, pe pagina de Facebook: Invitatie la sanatate, producatori de legume.

 O saptamana de concediu petrecuta de cei doi in natura, in cort, a fost acel moment decisiv care i-a facut pe Andreea si Robert sa-si dea demisiile de la vechile lor joburi si sa se descatuseze de rigorile vietii zbuciumate de la oras. In afara de rosiile pe care cei care le-au comandat de la Andreea si Robert si le-au gasit deosebit de gustoase, sunt apreciate si mesajele postate pe pagina lor, unele avand calitatea unor adevarate manifesturi:
"Dispar legaturile spirituale dintre oameni, altfel nu-mi explic de ce o fiinta din aceeasi specie poate avea un comportament distrugator fata de fratele lui. In momentul actual, omul, nu este altceva decat un robot in carne si oase. Toata constructia sociala actuala, bazata pe competitie si pe libertinajul asta defect, nu face decat sa ne indeparteze de ceva sacru. Sa se intample asta, au trebuit sterse valorile sanatoase din mintea unui om, ca apoi, sa se inlocuiasca cu chestii simple pe care le poate pricepe rapid orice individ dezumanizat. Condusi de teama, marea majoritate a oamenilor au ajuns niste numere. Niste rotite, care sunt folosite pentru ca acest mecanism al raului sa triumfe. E trist pana la tipat si lacrimi, dar triumfa. Am oameni in lista, care azi se vad treziti si maine prin postari, le observi somnul adanc. Ii vezi, cum simpla lor existenta de zi cu zi nu este altceva decat o sustinere etapizata a raului. Apoi, fiecare se uita in stanga si-n dreapta cautand tapi ispasitori de parca si-au spart toate oglinzile din casa. Dementa in masa, livrata prin televizor, ziare, filme, muzica, internet, scoala. Apoi, mai sunt paginile astea personale ale oamenilor cu sufletul vandut care iti explica cum oamenii valorosi sunt niste dacopati, cum e perfect normal intr-o societate moderna sa intretii relatii sexuale intre persoane de acelasi sex. Si uite asa, ramanem fara barbati si apar tot felul de baietei caraghiosi care nu mai stiu ce inseamna a intemeia o familie. Asa a aparut femeia care este puternica doar cu cracii goi si tate puse, pitulata dupa un potent financiar. Morti ce respira, cam la asta se reduce societatea romaneasca. Destul de greu de readus la viata cand generatia mea tinde sa manance doar din palma. In ultima saptamana am dat accept tuturor prieteniilor venite, bucurandu-ma ca exista un asa mare interes pentru ce facem noi, ma guduram singur prin curte ca oamenii au inceput sa inteleaga. Apoi, au inceput sa-mi apara pe wall, tot felul de baietei pozati prin masinute, deghizati in fete, tot felul de domnite ce-si pozeaza boticul lipit de o sticla de sampanie. Nu judec viata voastra, pur si simplu cineva trebuie sa va spuna locul in care va aflati si derapajul sufletesc ce creste in voi. Oameni buni, vreau sa intelegeti ca nu avem ca target sa ne vindem rosiile. Noi suntem soldati. In lumea asta dementa, incercam sa va aratam o alternativa prin care scapam lumea de sclavia asta moderna. Vreau sa stiti ca cea mai buna zi in care trebuie sa incercati sa va schimbati vietile, este azi. Maine nu va apartine, doar Domnul e stapan peste ea. Stati linistiti, nu dorm in biserica, dar m-am trezit cu rugaciuni.", a postat Popescu Andreea pe contul ei de Facebook
Cititi si: Cumpara produse romanesti ! #Saptamana 6

Sursa - Glasul.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii