luni, 20 iulie 2015


Codrin Scutaru, secretar de stat din Ministerul muncii si FAMILIEI face propaganda steagului LGBT! El a folosit aplicatia oferita de catre Facebook si si-a adaugat culorile steagului LGBT la poza de pe profilul paginii sale. Noi nu prea intelegem cum apara Codrin Scutaru interesele familiei prin afisarea acestui steag multicolor si ar fi foarte interesant de aflat ce intelege el de fapt prin institutia familiei, prin locul sau ocupat in societatea si in rolul dezvoltarii relatiilor interumane, mai ales prin prisma faptului ca se recomanda ca fiind si crestin ortodox.

  Daca ai uitat ca in calitatea ta de secretar de stat la Ministerul muncii si FAMILIEI ai printre responsabilitati si apararea/protejarea familiei, fie ca iti place sau nu statutul acesteia prevazut in acest moment de legislatia din Romania, atunci da-ti demisia, cre(s)tinule!

Secretar de stat din Ministerul muncii si FAMILIEI face propaganda steagului LGBT

Iata inca o dovada de pupincurism gratuit facut de catre un politician roman la adresa marelui licurici: Codrin Scutaru a distribuit pe contul sau de Facebook o fotografie cu Barack Obama pe care este scris "Love is love" in aceleasi culori ale LGBT.

 Ca de obicei, limacsii din politica romaneasca trebuie sa se arate dispusi sa pupe pulpana celor care conduc la Inalta Poarta, inainte cu mult chiar ca stapanii lor sa le ceara asta. S-a impamantenit ideea ca noi romanii trebuie tot timpul sa fim mai catolici decat papa si sa adoptam orice vine din afara tarii pe nemestecate, indiferent daca se dovedesc in timp a fi niste alegeri cat se poate de gresite sau daca vom suporta niste consecinte la care cu greu ne-am fi asteptat.

 Romania are statutul unei colonii in care se conduc tot soiul de experimente politice, sociale, economice. Ne-am cam saturat de imbecili care uita ce functii ocupa si care este cu adevarat rolul lor in politica romaneasca, in afara de acela care conduce la spolierea Romaniei si transformarea tarii noastre intr-o colonie jalnica.

Sursa - Glasul.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii