marți, 8 aprilie 2014


Din pacate atat de multa lume si-a dat cu parerea despre aceasta noua taxa dar nimeni nu a inteles cu adevarat scopul acestei taxe. Victor Viorel Ponta a vizitat de curand penitenciarele din Romania si imediat dupa aceste vizite a venit cu ideea accizei de 7 Eurocenti pe combustibil.

Perspectiva otravirii panzei freatice , a apei si a pamantului de catre exploatarea gazelor de sist l-au facut pe Ponta sa-si pregateasca din timp niste conditii mai blande pentru viitoarea sa incarcerare. Din experienta sa ca procuror stia ca trebuie sa faca ceva pentru a-si imbunatati conditiile de detentie.

Explicatia : stiind ca va ajunge acolo dupa ce romanii vor descoperi ca au fost otraviti  prin exploatarea gazelor de sist , prim sinistrul Tonta a dorit suplimentarea imediata a fondurilor alocate pentru conditiile din penitenciare.

Asa ca cei 7 Eurocenti pe combustibil nu se vor duce la nici un centimetru de autostrada , nici in alta parte  ci vor imbunatati conditiile de detentie pentru toti politicienii care sustin astazi cu frenezie exploatarea gazelor de sist !

PS: Acesta este un pamflet dar realitatea este foarte aproape de limita acestui pamflet !

1 comentarii:

  1. "Garsoniera" in care se afla Ponta "premierul", il prinde bine ca o manusa din piele de caprioara! Sper sa aiba parte de asa ceva pina la ultima suflare! sa se sature de "naumovici" si de postul de marioneta!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii