sâmbătă, 12 aprilie 2014


Daca Ponta cauta sa faca dreptate doar "Costicilor", romanilor de la PUNGESTI cine sa le faca dreptate ?

Traim intr-un stat de tip mafiot si asta se simte de la o zi la alta din ce in ce mai tare. Prim sinistrul Tonta , cel care planuieste genocidul pentru aproximativ 70% din teritoriul Romaniei afirma ca vrea sa faca "dreptate" pentru toti "Costicii" penali si corupti.

Actualii conducatori ai Romaniei nu mai au nici o legitimitate. Indiferent de partidele din care fac parte toti constituie o adunatura constituita cu scopul clar si sigur de a jefui aceasta tara pana la temelie. La cate probleme are societatea romaneasca Tonta poarta grija "Costicilor".

Deja perceptia poporului este ca prim sinistrul Tonta incepe sa semene din ce in ce mai mult cu un "Costica" numai bun de "umflat" si bagat la duba. Aspecte din ce in ce mai dubioase ale vietii lui Tonta incep sa iasa treptat la iveala si sunt unele care fac sa ti se zbarleasca parul.

De la conexiunea controversata cu moartea unui coleg procuror, viata pe strazi in Franta , scandal extraconjugal cu o dama pe care ulterior o propulsezi ca viceprimar, bunicul se dovedeste a fi fost un NKVD-ist tortionar al romanilor anticomunisti , legaturi dubioase cu oameni din politica sau din mediul de afaceri certati cu legea , legaturi dubioase cu un alt sinistru instrument al ocultei mondiale : Soros pana la unele suspiciuni ca ar fi marionata masonilor din care face parte si "lingoul" Ilici se construieste un tablou odios pentru cel mai tanar "carlan" al neocomunismului desavarsit de dupa revolutie.

Cand va creste mare Tonta va face dreptate la toti "Costicii"  si le va da liber la furat si la jefuit in continuare aceasta tara pana nu va mai ramane nimic de furat ! Nu ne-ar mira sa puna si o taxa noua pentru salvarea lui "Costica" .

Ar zice ca e pentru un scop nobil , un fel de "Dati un leu pentru Ateneu!". In cazul lui Costica ar fi "Dati o bancnota mica , salvati-l pe Costica !"

1 comentarii:

  1. Dureros de adevarat articolul!

    Daca romanii cei tineri NU vor iesi in strada, vor muri tot de tineri! Tara este a lor si ei trebuie sa-l dea jos pe acest derbedeu sisnistru cu tot cu gasca care-I trage sforile!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii