miercuri, 9 aprilie 2014


Intr-adevar mai sunt pe lumea asta si politicieni loiali ! Victor Viorel Ponta este unul dintre acestia. El nu se dezice de nici unul dintre oamenii sai urmariti penal.Iata ce a declarat de curand :

"Eu cred că vom lua mai multe voturi, pentru că oamenii ştiu foarte bine. Eu nu mă dezic nici de Adrian Duicu, nici de Prioteasa (preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, urmărit penal într-un dosar privind licitaţiile trucate-n.r.), nici de toţi ceilalţi care, doar pentru că sunt din judeţe unde PSD-ul stă foarte bine, au probleme, ştiam cu toţii acest lucru că asta se va întâmpla până în noiembrie"

Ar fi putut spune ca asteapta sa vada cum se termina anchetele pentru a putea avea o parere corecta despre vinovatia sau nevinovatia acestor indivizi dar el isi sustine neconditionat oamenii urmariti penal ! Ar putea oricand stopa abuzurile si magariile primarului de la Pungesti si implicit si exploatarea celor de la Chevron dar nu  , el isi sustine oamenii domle' ca este loial indiferent de consecinte si de cum sunt afectati oamenii in tara asta de magariile pe care le fac oamenii sai din teritoriu.

Votati cu Tonta ! Este loial gastii sale mafiote !

http://www.mediafax.ro/politic/ponta-duicu-prioteasa-si-altii-au-probleme-doar-pentru-ca-sunt-din-judete-unde-psd-sta-foarte-bine-12417225


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii