miercuri, 23 aprilie 2014

Sursa imagine   :  Youtube.com  ,  Stirileprotv.ro

Iata ca acum prim sinistrul Romaniei ne dovedeste inca o data , daca unii inca mai aveau nevoie , nivelul sau intelectual. Mai grav decat apelativul utilizat pentru o doamna care mai este si ministrul al apelor este faptul ca acest individ ajuns prim ministru priveste aceste inundatii ca pe o "plimbarica" cu barcuta.

Cand atatia oameni isi vad agoniseala de o viata pusa de pericol , unii dintre ei isi vad pusa in pericol chiar viata sau mijloacele de trai , Tonta se umple de "respect" atat prin declaratiile date parca de un scolar aflat la pubertate cat si prin scenele pline de un penibil imens, demne de o tragicomedie numai buna de pus in scena unui teatru.


Aidoma lui Don Quixote si Sancho Panza , interpretati de Ponta si Dragnea , o salveaza pe Dulcinea , nimeni alta decat ministrul apelor din Romania , cunoscuta unor si sub numele de " Fa Doina". Pacat ca nu mai avem un Caragiale sau pe altcineva ca el pentru caci s-ar fi putut scrie niste scenete "delicioase" , numai bune de jucat pe scenele teatrelor.



http://www.add-facebook-like-button.com

2 comentarii:

  1. cascadori rasului ponta si dragnea in loc sa aduca pompe sa traga apa se plinba cu barca asa e condusa si tara fara nici o perspectiva de salvare !

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest prim snistrul al tarii este cel care ne-a insultat si ne insulta inteligenta - atit cit este! - in cel mai cinic si josnic mod!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii