sâmbătă, 12 aprilie 2014


In timp ce satelitii militari "se dau peste cap" sa ne prezinte imagini cu fortele armate ruse postate la granita cu Ucraina serviciile secrete rusesti au invatat lectia esecurilor care au dus in trecut la destramarea URSS-ului si aplica acum exact aceleasi tactici diversioniste pe care le-au folosit serviciile secrete occidentale.

Lupta pentru refacerea URSS-ului se da de fapt in inima Ucrainei prin "agitatori" infiltrati sau cumparati de multa vreme si bucurandu-se si de sprijinul populatiei filo-ruse. Pentru ca aceste manevre sa aiba succes Putin a creat diversiune pentru occident prin postarea unor imense forte armate in imediata apropiere a granitei cu Ucraina dar si intensificarea unor actiuni de asa zis spionaj si incursiuni aeriene in apropierea Suediei pentru distrage si mai mult atentia NATO si a vesticilor de la problema ucraineana.

Practic in acest mod Putin i-a batut in mod special pe americani la propriul joc si anume jocul de manipulare si dezinformare a "adversarului". Problema este inca in desfasurare si urmatorul pas al lui Putin, suspectat de multa lume, este acela ca se va incerca in scurt timp o anexare a regiunii Odesa pentru a crea un cap de pod care sa faca posibila aprovizionarea si securizarea Transnistriei.

In jurul Transnistriei insa Ucraina deja a postat trupe , tancuri si a impus o blocada cu scopul de stopa aprovizionarea acestei provincii separatiste cu arme sau alte provizii. Conflictul din estul Ucrainei insa sta sa escaladeze si inca nu se stie sigur ce se va intampla .



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii