joi, 3 aprilie 2014


Ponta  este vinovat de tupeul si obraznicia celor de la UDMR si PCM din ultimul timp. Era clar ca buna ziua ca atata timp cat ii vei aduce la guvernare ei vor proceda ca de obicei si vor cere pana si luna de pe cer.

Daca in vara lui 2012 Ponta ii considera pe cei de la PCM extremisti acum ii ia in brate si le da functii si putere politica. Grupari extremiste maghiare au fost si inca mai sunt finantate cu bani de la bugetul de stat al Romaniei fara ca nici un politician sa ia masuri concrete. Manifestarile extremiste si sovine ale unor grupari sunt deja dincolo de limita bunului simt si s-a ajuns pana la manifestari de tip fascist.

De curand pe Facebook una dintre aceste grupari maghiare extremiste au creat o pagina cu caracter profund anti-roman si care incita la ura inter-etnica , la violente si  la manifestari iredentiste. Daca un prim ministru este de acord cu asa ceva si nu ia masuri atunci acest ministru nu merita sa fie acolo unde se afla si merita lapidat in piata publica a orasului ca un tradator ordinar de cea mai joasa speta !
Fiecare care se considera roman si tine la aceasta tara numita Romania ar trebui sa raporteze aceasta pagina pentru propaganda rasista si xenofoba :
https://www.facebook.com/pages/Anti-Rom%C3%A1nia/157295874377834?fref=ts

Atata timp cat s-a trecut la amenintari fasciste de genul celei din imaginea care ilustreaza aceasta postare Romania se afla intr-un real pericol ! Cand iti este insultata merau tara , neamul si cultura cum sa nu raspunzi deloc la aceste obraznicii ?

Cand se ajunge la incalcarea Constitutiei acestei tari si se striga in gura mare de catre niste extremisti insulte care mai de care mai obscene la adresa romanilor si a Romaniei prim ministrul sta si ranjeste ca maimuta la membrii UDMR si PCM carora le-a dat functii si putere , pe  care i-a primit in guvernul Romaniei , tara pe care ei o scuipa si o insulta cu fiecare prilej si cu fiecare ocazie ?

Cat de mult mai are de gand Ponta sa tradeze interesele Romaniei ? Pana la ce limita se vor opri insultele si amenintarile gruparilor extremiste maghiare finantate chiar de la bugetul statului roman ?

Semnati Petitia pentru desfiintarea UDMR , partid cu manifestari iredentiste care submineaza puterea de stat si se afla in ilegalitate nefiind partid inregistrat ci un fel struto-camila , un ONG creat pe criterii etnice :

http://www.petitieonline.com/cerem_desfiintarea_udmr_pentru_subminarea_puterii_de_stat

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii