duminică, 13 aprilie 2014


Va mai amintiti de manifestarile extremiste de la Targu Mures atunci cand s-au strigat diferite insulte la adresa romanilor ? Una dintre suna cam asa : " Plecati acasa la voi opincarilor !"

Nu e clar inca de ce faceau referire la opinci ; ori mai sunt inca suparati pentru ca romanii au atarnat candva o pereche de opinci pe cladirea parlamentului din Ungaria sau se refera de fapt la asa zisul tinut al opincarilor numit Bocskoristan adica tara bocskorilor. Cum bocskor în ungurește inseamna opincă , Bocskoristan s-ar traduce prin tara bocskorilor.


De la o problema de semantica ungurii au ajuns sa creada ca Bocskoristan e de fapt Romania , sau in cel mai rau caz Ardealul! Tot de opinci e vorba dar nu de ale noastre ! Cautati mai la est prin stepele asiatice ! Stiti voi ceva dar stiti prost , confundati borcanele .... sau conservele !


Lasati-ne in pace atat Ardealul , pamantul romanesc stramosesc cat si Ardealul , cu tot cu fainosagul din conserva ! Dragi cetateni romani de etnie maghiara noi suntem de parere ca voi cam incurcati conservele ! N-ar fi rau daca ati mai invata si voi cat de cat limba statului in care traiti !


PS: acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii