vineri, 11 iulie 2014



Rasturnare de situatie! Asta este de fapt Po(a)nta anului! Iata ce zice Ponta: "Ponta: Eu am insistat pentru numirea Laurei Codruta Kovesi la DNA. Basescu s-a opus"!

Cand noi am spus ca Basescu si Ponta sunt mana in mana impotriva intereselor romanilor am fost acuzati ba de "basisti" ba de "pontisti" ca vorbim prostii. Mai tine cineva minte ce a zis prima data Ponta cand a fost numita Laura Codruta Kovesi? Acesti doi indivizi nu au o culoare politica, nu au nici o ideologie si nici morala, nu sunt nici de stanga nici de dreapta, ei doar fura si cu stanga si cu dreapta.



Cand a mintit prim sinistrul? Prima data cand a fost numita Kovesi sau acum? Cand mint cu atata nerusinare, ca ultimii birjari sau negustori netrebnici, mai pot fi considerati Ponta si Basescu oameni credibili? De fapt acesti oameni se cred politicieni si au pretentia sa conduca Romania. Va dati seama in ce situatie ne gasim?

Poate ati remarcat prezenta lui Victor Ponta in ultimul timp la B1 TV si la Evenimentul zilei, cunoscutele "bastioane" ale basismului? Cati dintre voi stiu ca patronii televiziunilor B1 TV, Prima TV, Realitatea si Romania TV s-au intalnit in taina in parcul Herastrau pentru a imparti "directiile" in care sa "sufle" trompetele de la acel moment incolo si ce partide sau formatiuni politice sa sprijine. Mass media si televiziunile sunt implicate in lupta politica la fel de mult sau de multe ori chiar mai tare decat insasi actorii de pe scena politica.

Victor Ponta tocmai s-a dat de gol ca este mana in mana cu Basescu! Trezirea natiune, desteapta-te romane, ca ai dormit destul!

1) http://www.expresmagazin.ro/rasturnare-de-situatie-victor-ponta-a-insistat-pentru-numirea-laurei-codruta-kovesi-traian-basescu-s-a-opus/

1 comentarii:

  1. Si ponta si basescu sint khazari care se cred "evrei"!
    Au fost de curind in Israel sa "colecteze" noi comenzi! Ne-au spus ei ceva in acest sens?
    Sigur ca fac jocul sionistilor khazari! IMPREUNA dupa "puteri" si obligatii / ordine de afara!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii