miercuri, 9 aprilie 2014


In Romania nu exista partide politice ci doar grupuri mafiote si oculte a caror ideologie este reprezentata de sloganul  "Totul pentru propriul buzunar".Daca e sa am de ales intre neocomunistii care au condus si inca mai conduc aceasta tara de 24 de ani incoace si care ne-au inchinat tara strainilor si societatilor secrete oculte mondiale atunci mai degraba prefer o miscare a carei ideologie e reprezentata de sloganul  "Totul pentru tara !".

De curand Senatul a a adoptat un proiect de lege impotriva manifestatiilor si organizatiilor cu caracter legionar. Problema consta in faptul ca cineva va putea interzice foarte simplu fara prea multe justificari orice alta miscare etichetand-o drept legionara sau anarhista.

Scopul principal nu este sa loveasca in miscarea legionara ci in toate miscarile indreptate impotriva sistemului ! Avand la dispozitie o astfel de lege vor transforma orice protest sau miscare intr-o miscare "anarhista sau de tip fascist" si vor stopa orice urma de opozitie !

Controversat este si faptul ca in prima instanta Comisia juridica a Senatului emisese un raport negativ , ulterior insa schimbandu-si raportul initial la presiuni venite din mediul politic. In conditiile in care senatorii nu au avut la dispozitie nici macar o zi sa poata studia noul raport de admitere al Comisiei juridice acestia au votat "orbeste" un proiect legislativ.

O mare problema pentru politicienii romani o reprezinta miscarile nationaliste in general pentru ca se doreste globalizarea si dezumanizarea oamenilor , deznationalizarea lor si pervertirea constiintei nationale . O miscare care se opune intentiilor ocultei mondiale si dezvaluie unele din planurile si intentiile lor deranjeaza.

Mai important ar fi ca politicienii romani sa fi facut o lege impotriva gruparilor secrete de tot soiul din Romania , grupari secrete aservite ocultei mondiale din care fac parte oficiali de rang inalt cu functii politice sau administrative. Dezaprob aceasta initiativa atata timp cat se cenzureaza unele miscari , grupari sau organizatii si se incurajeaza altele , ba chiar se si finanteaza grupuri secrete cu ideologii oculte si daunatoare intereselor nationale.

Mai important ar fi sa existe un cadru legislativ impotriva miscarilor extremiste maghiare , iredentiste , impotriva taberelor paramilitare maghiare de prin munrii Transilvaniei si in general al organizatiilor secrete si de tip mafiot. Mai important ar fi sa se aplice legea care spune ca nu ar trebui sa existe un partid infiintat pe criterii etnice in Romania.

Oare ce este mai important sa desfiintezi o miscare aflata la vedere , transparenta sau miscarile secrete , oculte, dovedite chiar cu preocupari anti-crestine , anti-nationale si cu lipsa de loialitate pentru tara in care traiesc si locuiesc ? Scopul acestei legi este acela de a pune pumnul in gura oricarei miscari care se impotriveste sistemului mafiot care guverneaza in aceasta tara de atata timp si mai ales impotriva viitoarelor miscari care tind sa se nasca impotriva sistemului.

Tinand cont ca aceasta miscare pe care vor ei s-o interzica a fost una dintre vocile cele mai "penetrante" impotriva aspectelor oculte si tradatoare ale politicii romanesti exista un mare interes pentru a se cenzura orice rezistenta din partea sa cat si din partea unor eventuale noi miscari similare.

http://www.cotidianul.ro/orbit-de-functia-de-la-palatul-cotroceni-antonescu-falsifica-istoria-romanilor-224956/




1 comentarii:

  1. Maresalul Antonescu a scos in afara legii orice miscare masonica si se pare ca acest lucru a cintarit in asasinarea lui.

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii