joi, 10 aprilie 2014


Crin Antonescu a initiat un proiect de lege impotriva miscarii legionare care a fost votat de curand in Senat. Cu ceva timp in urma unii lideri ai comunitatii romilor au spus ca nu vor sa-l voteze pe Crin Antonescu deoarece numele "Antonescu" le provoaca inca frisoane si le e frica sa nu fie deportati in Bugeac.

Bineinteles ca totul nu a fost decat o diversiune politica si acum se vede si clar din partea cui. Dar din acea diversiune s-a "nascut" initiativa legislativa care sa interzica miscarea legionara. Scopul este cu totul altul : acela de a lovi in orice miscare nationalista si in orice miscare anti-sistem.

Totul a fost o regie ieftina si tot acest circ politic mediatizat in exces nu face altceva decat sa arunce intr-o lumina falsa toata clasa politica romaneasca. Acesti "coabitaci" tradatori de tara si neam , o clasa politica murdara si corupta , o cloaca puturoasa si sulfuroasa formata din cele mai  sinistre si mai de joasa speta  de specimene.

Clasa politica romaneasca trebuie reformata din temelii, trebuie reconsolidate valorile morale , sociale si nationale inainte de a fi prea tarziu !

1 comentarii:

  1. Ce a facut acest repetent la istorie care NU a inteles nimic din Miscarea Legionara NU a fost la presiunea jidanilor; nu pentru voturile tiganilor!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii