miercuri, 3 decembrie 2014


Expertul politic, Modest Kolerov, fostul sef al administratiei prezidentiale de la Kremlin, considera ca partidele proruse din Republica Moldova "tradeaza Rusia si prietenii de la Moscova".
Proaspetele alegeri incheiate din Republica Moldova au fost cu siguranta si in atentia admnistratiei prezidentiale de la Kremlin. Ne-o demonstreaza declaratiile recente ale lui Modest Kolerov:
"Acordul de Asociere cu UE nu este contestat nici măcar de Transnistria. Mai mult, Transnistria este implicată în această asociere și acum a acceptat practic toate condițiile acestui Acord. În așa mod, Transnistria a devenit oficial, din punct de vedere politic și economic, parte a R. Moldova și împreună cu aceasta a renunțat la propria suveranitate în favoarea Uniunii Europene"
Kolerov atrage astfel atentia ca Rusia nu e pe cale sa piarda doar Republica Moldova, ci in acest loc electoral gol al scenei politice din Republica Moldova pe care Rusia, cu toata influenta ei si cu tot sprijinul acordat partidelor proruse, nu a reusit sa-l umple, creeaza un fel de vid care atrage la randul sau si Transnistria pe drumul european ales de Republica Moldova.

Sursa:
[1] http://ziarulnational.md/expert-rus-partidele-proruse-din-r-moldova-tradeaza-rusia-si-prietenii-de-la-moscova/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii