luni, 15 iunie 2015


Mutul din fruntea tarii a comis-o! Din nou! Nici bine nu s-a asezat in jiltul de la Cotroceni caci a si uitat ca in Constitutia Romaniei scrie ca statul roman este un stat national unitar. De acum incolo, dupa promulgarea legii care prevede ca unitatile administrativ-teritoriale vor putea avea steaguri proprii, tara noastra este libera pentru bantustanizare.

 Ce urmeaza? Clanurile interlope isi vor face si ele cate un steag sau un blazon, ca doar se aseamana si el cu niste unitati administrativ-teritoriale? De fapt, e si greu sa mai faci vreo diferenta cand primarul din Iasi este el insusi seful mafiei locale, punand infractori periculosi pe urmele unor cetateni.

 Ba poate ca pana si vreo haita de caini cu ceva mai multa autoritate si un teritoriu bine determinat isi va lega vreun steag de coada si il va arbora cu bucurie ori de cate ori i se arata vreun covrig. E drept ca legea este initiata de alti doi derbedei tradatori de neam si de tara, de Dragnea si cu Ponta, dar spre deosebire de legea de modificare a Codului Silvic, acolo unde mutalaul era direct implicat si interesat, in cazul legii privind steagurile unitatilor administrativ-teritoriale nu a ridicat nici o obiectie, n-a ciripit nimic, facand totul pe muteste.

 UDMR-ul se trezeste iarasi cu doua cadouri nesperate, care se vor dovedi in timp instrumente utile in promovarea intereselor soviniste si iredentiste maghiare. Oricum, si fara aceasta lege existau pana acum abuzuri din partea celor mai extremisti dintre UDMR-isti asupra celorlalte minoritati etnice care locuiesc printre maghiari. Insa de acum, cand au la dispozitie o lege prin care li se permit steaguri proprii si "iscalituri bilingve generalizate", tare mi-e teama ca vom vedea din nou oracaind cohorte de extremisti adusi de la Budapesta sa urle si sa se ia la harta cu fortele de ordine prin orasele romanesti.

 Mutul tace si face, dar face niste gogomanii de se vor opinti zeci de minti luminate sa le desfaca inapoi! Scoala mutule! Trezirea! Aici nu esti la loja ta masonica unde va faceti cadouri sortulete ridicole si va pupincuriti in cadrul unor ritualuri jenante!

Se presupune ca esti presedintele tuturor romanilor si trebuie sa le aperi interesele lor, nicidecum pe cele ale Budapestei sau ale nu stiu carei loji satanice! Faptul ca esti etnic minoritar nu trebuie decat sa te responsabilizeze si mai mult increderea pe care ti-au acordat-o milioane de romani... asta daca intr-adevar ti-au acordat-o ei si nu cumva au contat iar cei care numara voturile si nu cei care voteaza!

 Sursa: Glasul.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii