joi, 4 iunie 2015



Deputatii din partea Partidului Comunist din Rusia in Duma de Stat, Valery Rashkin si Serghei Obukhov, au cerut  Procurorului General al Federației Ruse sa declare ca fiind activitate nedorita pe teritoriul Rusiei toate actiunile sau manifestarile initiate si coordonate de fundatia "Open Society Institute" ( Institutul o Societate Deschisa), care este, de asemenea, cunoscut si sub numele de Fundatia Soros, a anuntat RIA Novosti.
"Vă rugăm să recunoasteti mizeria de pe teritoriul Federației Ruse a Fundației Soros (Institutul" Open Society "). Activitățile anti-ruse ale Fundației Soros trebuie recunoscute ca fiind nedorite în Rusia înainte sa atinga formele cele mai distructive ale celor care le-am văzut în Ucraina, Georgia și alte țări ", s-a spus într-o solicitare oficială inaintata Procurorului General Yuri Chaika.
Deputații au subliniat faptul că "activitățile anti-ruse ale Fundației Soros iau multe forme diferite. Dacă in Ucraina s-a raspandit deschis rusofobia, în Rusia, organizația (n.r. Fundatia Soros), isi atinge obiectivele în mod indirect si distructiv, relateaza tvzvezda.ru

Nota noastra: Ca roman, oricat ai incerca sa ignori ca George Soros isi face la de mult de cap prin Romania precum o face si prin Rusia, finantand nenumarate actiuni antiromanesti, promovand propaganda cu un profund caracter antiromanesc, pur si simplu nu o mai poti face.  Actiunile acestea subversive ale lui Soros au plantat in Romania o samanta care se vrea atunci cand va creste si va ajunge la maturitate sa duca la distrugerea si faramitarea statului unitar national roman.

Oricat am ignora tradarea la nivel inalt a unor demnitari "romani" si antiromanismul oficial si institutionalizat de care avem parte in ultima perioada, in Romania s-ar impune urgent de asemenea o stopare a acestor activitati subversive indreptate impotriva neamului romanesc, impotriva valorilor istorice, culturale si spirituale ale poporului roman.

Cand membrii ai Academiei Romane dezvaluie public faptul ca plosnitariile soros-iste au fost finantate avand ca principal scop distrugerea Romaniei si destramarea statului national unitar roman nu poti sa nu te intrebi daca nu cumva ar fi necesara si la noi o mai multa atentie din partea institutiilor de forta care ar trebui sa apere integritatea si demnitatea statului roman.

Sursa: Glasul.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii