duminică, 14 iunie 2015


BFM TV, un canal de televiziune francez, a prezentat un reportaj in care o retea de hoti de buzunare din Romania isi face de cap in preajma obiectivelor turistice din Paris si in mod special in zona Turnului Eiffel, atractia principala a orasului, care aduce an de an in Franta milioane de turisti ce sustin financiar industria turismului francez.

Hotii s-au specializat pe turistii despre care au aflat in timp ca obisnuiesc sa poarte asupra lor sume importante de bani cash: asiaticii. Tehnicile lor, surprinse de camerele de supraveghere amplasate la Turnul Eiffel, sunt rudimentare dar se dovedesc eficiente pentru ca turistii isi pierd vigilenta fiind concentrati pe contemplarea obiectivelor turistice.
Sursa video: bfmtv.com
Astfel, reteaua de hoti romani de la Turnul Eiffel poate face chiar si cateva mii de euro pe zi, lasand in schimb pe multi dintre turistii naivi nu doar fara bani, ci si fara acte, carduri sau alte documente importante, transformandu-le pe loc calatoriile din niste vacante reusite in adevarate cosmaruri. 

Nu este greu sa-ti imaginezi ce poate simti un turist care pe langa ca a ramas fara bani, mai este nevoit si sa-si piarda timpul pe la consulate, ambasade si politia franceza pentru a-si reface actele cu care sa se poata reintoarce in tara natala.

Sursa: Glasul.info


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii