luni, 15 iunie 2015Despre Eugen To(lo)mac au ramas inca destul de multe necunoscute; un tip aparut practic de nicaieri, cu o biografie invaluita in mister, pastrata cu eforturi foarte mari intr-o stare de cvasinecunoastere, care iti da mai mult impresia ca este angajat pe post de bocitoare, ori de cate ori are ocazia de a vorbi in fata unui microfon sau a unei camere video.

 Eugen To(lo)mac este etnic roman din satul Babele, din regiunea Odesa, Ucraina, a absolvit Facultatea de Istorie a Universitatii Bucuresti, iar apoi cariera sa este invaluita de mister pentru cativa ani. A lucrat pentru ziarul Ziua din Bucuresti, fiind recrutat de falsul unionist Iurie Roșca inca din timpul studentiei sale de la Bucuresti. DA! Ati auzit bine! Este vorba de cel mai detestat "Iuda" al Republicii Moldova, Iurie Roșca, agentul KGB infiltrat pentru a distruge miscarea unionista din Basarabia!

Cum se face ca To(lo)mac este recrutat de Iurie Roșca, lucru de care este imposibil sa nu aiba cunostinta si serviciile secrete romanesti, si totusi sa fie lasat in preajma lui Traian Basescu, pe post de consilier prezidential?

 Problema este mai mult decat delicata; cu sume de bani destul de importante din Romania, destinati miscarilor unioniste si proeuropene ale romanilor basarabeni din Republica Moldova, Iurie Roșca si-a creat propria tipografie (Prag 3), care acum raspandeste materiale grafice cu propaganda antiromaneasca, si-a facut propria  televiziune (EuTV, vanduta apoi lui Ilan Shor, om de afaceri evreu) de unde isi imprastia veninul antiromanesc, si si-a cumparat tot din acesti bani si un mic imperiu imobiliar format din cladiri/proprietati situate in centrul Chisinaului. 

Concluzia: Iurie Roșca nu doar ca a sabotat miscarea unionista din Republica Moldova, dar a si deturnat fondurile alocate de Romania si destinate unionistilor catre taman scopul opus pe care si-l propusese statul roman. In aceste conditii, cum naiba sa mai tii pe langa tine un om care are pana si cele mai mici legaturi cu Iurie Roșca?

 Pentru o vreme, incepand cu anul 2009, Eugen To(lo)mac a fost la conducerea Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, fiind secretar de stat pentru românii de pretutindeni. Sunt numeroase plangeri din partea romanilor din tarile vecine Romaniei prin care se afirma ca si To(lo)mac ar fi avut aceleasi apucaturi ca si Iurie Roșca legate de deturnari de fonduri si/sau de spalare de bani.
Departamentul Românilor de Pretutindeni   
N-o fi oare si Eugen To(lo)mac un supozitor oral introdus pe filiera Iurie Rosca in politica romaneasca? Este cat de cat pertinenta intrebarea noastra?

 Sursa: Glasul.info


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii