duminică, 14 iunie 2015


Pe internet circula un clip video in care apar trei femei prinse la furat la Paris de catre comerciantii chinezi. Din primele informatii, reiese ca cele trei femei au fost prinse cand furau dintr-un magazin din Paris, au fost inconjurate de un grup numeros de chinezi, batute, puse la pamant, dezbracate si umilite, in timp ce ele strigau ca din fura de sarpe.

 Desi tot acest spectacol grotesc s-a desfasurat in plina strada, chinezii tavalindu-le pe femei destul de bine si aplicandu-le cate o corectie destul de severa, absolut nimeni din cei care au asistat la acest incident nu a intervenit in favoarea celor trei femei.



 Despre cele trei femei se spune ca sunt tiganci din Romania. Informatia poate fi insa si falsa, fiindca tiganii din Slovacia si Bulgaria prefera sa spuna ca sunt tot din Romania, pentru a nu avea probleme acasa in tarile de origine, in cazul in care "preocuparile" lor ar aparea si prin presa din tarile lor.

 In timp, toti tiganii din Europa Centrala si de Est au invatat rapid ca le este mult mai bine daca declara ca sunt tigani proveniti din Romania. Ba chiar unii au si fost "repatriati" pe cheltuaiala statului francez in .... Romania, cu toate ca acesti tigani nu stiau nici macar o boaba de limba romana, fiind tigani originari din Slovacia, Bulgaria, Ungaria sau alte tari vecine Romaniei.

 Sursa: Glasul.info




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii