marți, 25 noiembrie 2014

Despre blatul dintre capii mafiei politice din Romania, Ponta respectiv Basescu, au atentionat pana si unii dintre cei mai inversunati fosti sau actuali basisti. La timpul lor, au socat numirile Codrutei Kovesi si a Alinei Bica la sefia DNA si a DIICOT. Oficial, cei doi (Ponta si Basescu), erau in tabere beligerante si se loveau pe oriunde se intalneau, acuzandu-se reciproc de coruptie, incompetenta si de alte lucruri cu o conotatie negativa. Dar in privinta unor lucruri deosebit de importante pentru soarta  poporului roman cei doi cadeau imediat de acord, mai ales daca acele decizii erau indreptate impotriva intereselor cetatenilor romani.
Se pare ca decizia de numire a lui Mihnea Motoc in functia de ministru de externe a fost una pripita, luata la repezeala de catre Ponta si provocandu-i lui Basescu, fara ca acesta sa-si ascunda satisfactia, o reactie orgasmica pe care a impartasit-o si in public:
“Inainte de a fi nominalizat, am discutat cu domnul ambasador Mihnea Motoc si l-am asigurat de toata deschiderea mea pentru numirea dansului în functia de ministru de externe, nu vreau sa fie speculatii pe aceasta tema. Este un excelent ambasador, care cu certitudine va fi un excelent ministru de externe”, a spus Traian Basescu
Pentru Basescu, numirea lui Mihnea Motoc in functia de ministru de externe ar fi fost o modalitate de a-si plati datoria catre sotia acestuia, “excentrica” Iulia Motoc, fosta judecatoare la CCR, sustinatoare inversunata a “dictachiorului” de la Cotroceni.
Probabil ca in scurt timp si-or fi dat seama de greseala nominalizarii lui Mihnea Motoc ambele tabere ale mafiei politice din Romania si au cautat rapid un inlocuitor care sa stearga orice urma a ideii de blat intre mafia transpartinica romaneasca. Cei de la hotnews s-au grabit sa explice de ce nu a mai ajuns Motoc ministru de externe, insirand niste motive subtiri de incompatibilitate.
Despre blatul politic dintre Ponta si Basescu au scris pana si cei de la nasul.tv : Blatul Basescu – Ponta dar si Oreste Teodorescu : Soc in lumea politica , reluand o  tema mai veche, cea a prieteniei si relatiei de angajat-angajator dintre Ponta si familie Cocos/Udrea, transpusa intr-o lumina noua prin noile scandaluri de coruptie din cazul retrocedarilor, arestarea sefei de la DIICOT, relatia de prietenie a sefei DIICOT cu Elena Udrea dovedita de imaginile surprinse la Paris.
Cine a numit-o pe Alina Bica la DIICOT? Nu cumva este vorba de catre Victor Viorel Ponta? Moscova nu crede in lacrimi iar Romania nu mai crede in coincidente! Este vorba de blat politic! Este vorba de fratia jigodiilor din mafia politica din Romania!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii