marți, 25 noiembrie 2014


Indiferent de cine a castigat sau va castiga vreodata alegerile in Romania cei de la UDMR vor astepta barca la mal pregatiti sa urce in ea. Ei doar stau pe mal cu umbrelute de cocote/gheise si isi ridica din cand in cand jartierele sa arate ce ADN atragator au. Nici bine nu s-a racit raposata candidatura la presedentie a reprezentantului PSD, Victor Viorel Ponta, caci imediat si cei de la UDMR isi cauta un tatuc nou!
Deja au si dat anunt in presa:
“Domnisoare dragute si vesnic tinere, vorbitoare de o limba romana aproximativa, denumita de unii lingvisti si maghiaromana, cautam domni generosi din partidul PNL care sa ne intretina, sa ne scoata la plimbare in oras, la mall, la cinema, la cumparaturi, sa ne plateasca facturile la intretinere si celelalte utilitati si sa ne dea … limbi. Da! Vrem placute in “doi limbi”, adica dupa cum ar spune romanii, placute bilingve. Si mai vrem si fonduri pentru organizatiile extremiste si iredentiste, pentru propaganda impotriva statului unitar si national roman si … paduri, cat mai multe paduri!”
Intrebat de catre ziaristi daca UDMR va discuta cu PNL despre formarea unei noi majoritati parlamentare, Marko Bela a raspuns”
“Vom discuta acest lucru probabil deja saptamana aceasta, cand se va intruni conducerea UDMR, dar probabil ca numai in principiu, fiindca dupa cunostintele mele nu au existat astfel de tatonari”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii