vineri, 28 noiembrie 2014


O buna parte dintre romani, atat dintre cei din tara cat si dintre cei din diaspora, si-au pus mari sperante in Klaus Johannis. Insa imaginile tot mai dese in care Johannis este inconjurat de Blaga si MRU ii erodeaza puternic acestuia imaginea. Sunt multe vocile celor care spun pe retelele de socializare ca votul lor acordat lui Klaus Johannis nu este vot de incredere pentru imbuibatii fost PDL-isti si basisti.

Pur si simplu, unii votanti ai lui Johannis nu pot concepe ca acesti fosti basisti vor acum sa castige toata puterea politica in Romania. Urmele guvernarilor dezastruase ale lui Boc & comp. sunt inca prea proaspete si au lasat rani adanci in sufletele oamenilor. Din cauza acestori guvernari sub orice critica si ale dictatorului de la Cotroceni, multi romani au luat in acea peroada calea strainatatii si nici acum inca nu au reusist sa se intoarca in Romania chiar daca multi si-au spus la plecare ca nu va fi una permanenta.

Unii dintre ei chiar au afirmat cu tarie ca daca pe valul de simpatie de care a beneficiat Klaus Johannis vor incerca sa se urce basistii si PDL-istii pentru a ajunge la putere, atunci nu vor ezita sa ceara chiar si demisia lui Johannis, pe principiul pur romanesc: "eu te-am facut, eu te omor...".

Altfel spus, romanii isi spun speranta in Klaus Johannis, noul presedinte ales al romanilor. Dar Blaga, MRU?Ptiu drace, da-i cu tamaie, da-i cu aghiasma!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii