luni, 17 noiembrie 2014

Presedintele PMP Elena Udrea a fost alaturi de romanii din diaspora mobilizand alegatorii sa voteze cu Klaus Johannis dar dupa cum marturiseste chiar ea intr-o postare recenta pe contul de Facebook, votul romanilor pentru Johannis reprezinta de fapt pentru ea un vot acordat lui Traian Basescu.Iata ce a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook:

 "Traian Basescu termina mandatele castigator. Antibasismul este acum un mit spulberat. Victor Ponta s-a bazat doar pe acest mit, s-a luptat pana în ultimul moment doar cu Presedintele… Si a pierdut.
Basistii, in turul doi, au votat toti într-un singur fel: anti Ponta. La fel ca marea majoritate a celor care au pus stampila pe Iohannis. Acum, în Romania avem o realitate: ANTIPONTISMUL”.

Indiferent de care au fost motivele romanilor pentru a-si acorda voturile lui Klaus Johannis multi romani vor ramane surprinsi sa constate ca au votat cu ... Basescu. Atunci ce reprezinta Klaus Johannis? Speranta unei schimbari mult asteptate sau inca o "epoca" de cinci ani a mafiei basiste?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii