joi, 27 noiembrie 2014

De nenumarate ori si cu diferite ocazii, Glasul Moldovei a atras atentia asupra blatului dintre Ponta si Basescu. Coruptia generalizata, institutionalizata, care a ros ca o cangrena in carne vie viata economica, politica si sociala din Romania, s-a bazat pe cardasia dintre aceste doua jigodii tradatoare de tara care se numesc Traian Basescu si Victor Ponta.
Toate jafurile de sute de milioane de euro din Rommania s-au facut la adapostul acestor doi tatuci neocomunisti! Latul incepe insa sa se stranga si incep sa apara la lumina tot mai multe dintre mizeriile sprijinite si girate de acesti doi viermi abominabili din politica romaneasca.
Iata ce a declarat Vanghelie despre Ponta la Realitatea TV:
”Vreti sa va spun ca în 2009, cand noi faceam guvernarea cu Traian Basescu el a mers la Traian Basescu acasa sau la birou si l-a rugat să-l puna ministru la Justitie. S-a umilit la Traian Basescu ca sa-l pună ministru la Justitie. In acelasi timp, el spunea toate lucrurile alea despre Traian Basescu.
Asa face cu toata lumea: Miau-miau! Nu spune nimic in sedintasi apoi iese si spune total pe invers. A avut dreptate presedintele cand a spus ca e pisicut”
De ce merge Romania numai din mai rau in mai rau? Pentru ca oricat ai incerca sa le deschizi ochii romanilor ei iti vor spune ca de fapt incerci sa-i orbesti.
De ani buni sunt voci si informatii credibile din care rezulta ca exista un blat politic si o rotatie de cadre : PSD, PDL, PDL, PSD…. si tot asa (acelasi FSN). La vremuri noi aceleasi fete, aceleasi jigodii de care iti este greata si schimbi cat mai repede canalele la TV. O adevarata rotatie de cadre, unele racolate direct din strada, din randurile interlopilor de cea mai joasa speta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii