miercuri, 26 noiembrie 2014


Fosta invatatoare si grevista a foamei, Cristiana Anghel, ajunsa prin nu se stie inca ce minune senatoare,  ne-a obisnuit tot timpul cu declaratii putin cam excentrice. Totusi, ultima sa declaratie data de curand presei intrece orice inchipuire:
„S-a ajuns intr-un stadiu… Totusi, in senatul acela lucreaza niste demnitari. Ati mers la WC-urile de sus, ca sa vedeti ca nu exista sapun si hartie igienica? V-ati uitat la masinile cu care mergem noi de obicei? Si, stati puţtin, nu avem tot senatorii cate o masina. Este o masina de la dispecerat cu care suntem dusi, si pe care o asteptsm în barul Senatului, cate o jumatate de ora, cate o ora, ca sa ne putem duce acasa. Si daca nu avem masina, mergem cu taxiul. Dumneavoastra vi se pare normal sa mergem cu taxiul? Si nu vorbesc ca platesc, dar vorbesc despre siguranta demnitarului”, a declarat Cristiana Anghel.
Trecand peste faptul ca parlamentarii Romaniei sunt de fapt un fel de asistati social, platiti sa stea sa doarma in Parlamentul Romaniei sau acasa, sa aiba concedii platite mai multe decat zile prezente la servici, sa stea si sa se imputeasca la soare prin niste vacante exotice pe banii contribuabililor sau sa urmareasca filme porno in timpul dezbaterilor parlamentare si multe alte astfel de actiuni epuizante, am putea spune ca oricum beneficiile de care se bucura parlamentarii romani sunt deja prea multe.
Din punctul nostru de vedere, la cat de mult “bine” au facut parlamentarii Romaniei, nu merita nici macar o risca din acelea de prin filmele asiatice! N-ati gasit sapun si hartie igienica la WC stimata doamna? Probabil cei care sunt responsabili cu aceste lucruri s-or fi gandit ca la cat rahat mananca cei din parlament nu mai este nevoie de sapun si de hartie igienica. Or fi constatat ei ca oricum rahatul “dispare natural din sistem” .

2 comentarii:

  1. Stimata doamna, cine se teme siguranta sa ca "demnitar", sa se retraga din politica. Mergeti in Danemarca si veti vedea in curtea Parlamentului numai BICICLETE. Daca va este teama de cei pe care-i "reprezentati" in Parlament, stati deoparte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Obraznică bătrîna putoare care se crede demnitar ! De ce o fi făcut greva foamei - nu mai putea lua bacșișuri de la părinții ? Și ce mutră are ! Poți să o pui sperietoare de ciori !

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii