luni, 2 iunie 2014


Din totdeauna stilul nu se regaseste doar in coafura, vestimentatie sau machiaj ci si in aranjamentele florale. Acum designerii florali respecta tendintele internationale in moda, iar buchetele anului 2014 sunt cu adevarat speciale.Culorile pastelate ale florilor delicate sunt puse in valoare in buchete de flori si in aranjamente florale realizate cu bun gust.

Nu stiti ce sa-i daruiti persoanei iubite, unei rude apropiate sau unei cunostinte? Cu florile nu dati gres niciodata! Iar daca aranjamentul floral mai este si unul la moda, atunci cu siguranta veti fi apreciati.

Cand vrei sa-i faci cuiva o surpriza placuta trimitandu-i flori conteaza foarte mult alegerea florilor si a combinatiilor dintre ele, mai ales ca pentru multa lume simbolistica este importanta iar cand trimiti anumite flori ele reflecta de fapt sentimentele si gandurile tale.

Ca sa-ti reuseasca pe deplin acest plan conteaza foarte mult elementul surpriza si sincronizarea perfecta, momentul in care ajunge buchetul de flori la destinatar fiind un moment crucial pentru efectul maxim al mesajului transmis de flori.




Cel mai mare avantaj reprezentat acum de florariile online este ca beneficiati exact de acest element surpriza si daca v-ati putea preface intr-o musculita ascunsa in acel buchet ati putea vedea cum fata unei femei radiaza de fericire si in acelasi timp de uimire, femeilor placandu-le atat florile cat si gestul vostru de a darui flori.

Dar nu oricine poate nimeri buchetul de flori care sa se nimereasca prefect persoanei potrivite asa ca incercati sa trisati putin si sa aflati cat de cat unele preferinte ale acelei persoane. Incercati sa observati ce flori ii plac sa le miroase sau la care flori se uita cu tandrete sau ii provoaca o oarecare doza de romantism.

Gestul pe care il faci prin oferirea unui buchet de flori este o adevarata arta, astfel ca cei care nu sunt inzestrati natural cu talentul de alege buchetul de flori potrivit pot apela la Floraria Mobila , livrarea se face in doua ore iar fotografia buchetului livrat se trimite celui sau celei care face comanda.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii