luni, 2 iunie 2014


RCS-RDS vrea sa dea o noua lovitura pe piata, in special rivalilor de la Vodafone, Orange si Cosmote si sa vanda clientilor sai in rate avantajoase smartphone-uri precum ar fi Samsung Galaxy S3, Galaxy Note 3 sau Iphone 5c si Iphone 5s.

Pentru a beneficia de oferta de smartphone-uri ( pe lângă necesitatea de a incheia un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, Optim 5, Optim 3 sau Optim 2), trebuie sa fii abonat la cablu sau la internetul de la RCS-RDS, relatează GadgetReport.ro

Pentru o rata fixa de 148 de lei, iti poti cumpara un Samsung Galaxy Note 3 iar pentru 197 de lei, poti lua un Iphone 5sVa trebui insa sa platesti un avans de 445 lei, respectiv 590 de lei.

Daca esti deja abonat RCS-RDS (televiziune prin cablu sau prin satelit sau internet), poti cumpara pana la 4 telefoane, dintre care maxim 2 din gama smartphone. Conditia este sa ai de abonamentul de cel putin 6 luni si sa ai facturile achitate.

Iar daca nu esti abonat la niciun serviciu RCS-RDS, poti cumpara maxim doua telefoane dintre care un smartphone, precizeaza RCS-RDS in oferta de pe site-ul oficial.

Sursa:

http://www.realitatea.net/rcs-rds-vinde-smartphone-uri-in-rate-cum-iti-iei-galaxy-note-3-si-iphone-5s_1452936.html




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii