marți, 3 iunie 2014


Ceva ciudat se intampla in ultimul timp in politica romaneasca si atmosfera si asa statuta si clocita din acest mediu este acum rascolita raspandind un miros ranced de putrefactie morala.

Se pare ca Uioreanu era doar vistiernicul spagii si o aduna pentru cei de sus, si nu este vorba nici despre sfinti si nici despre ingeri, ci de cei aflati mai sus in ierarhia politica. Astfel ca organizarea de care a dat dovada Uioreanu in privinta strangerii spagii din contractele pe bani publici este posibil sa fi fost sarcina de partid.

Intrebarea este daca practica era una USL-ista sau era doar pur liberala. Daca practica era valabila pentru toti membrii usl-isti atunci avem de a face cu un adevarat sistem mafiot. Circuitul spagii, atunci cand va fi si daca va fi vreodata clarificat de catre cei de la DNA ar putea dezvalui surprize de proportii. Se confirma ceea ce multi cetateni banuiau dar nu puteau dovedi : majoritatea politicienilor se aduna, se grupeaza si se organizeaza in vederea savarsirii de infractiuni. Cu alte cuvinte marea majoritate a politicienilor romani nu sunt altceva decat grupuri infractionale si de crima organizata.



E destul sa se tulbure putin aceste ape statute si insalubre ale politicii romanesti si ne trezim surprinsi de sinucideri controversate, disparitii de persoane, disparitii de fonduri imense, deturnarea de bani publici si multa, foarte multa coruptie.


Familia prezidentiala este implicata intr-un scandal de santaj cu legaturi in lumea interlopa a romilor. Ponta incepe sa tremure din cauza aliantei celor de dreapta al caror lider se pare ca va deveni Klaus Johannis. In randul celor de dreapta exista voci care spun ca nu este posibila fuziunea decat daca "se da foc" la gunoaie.

Crinul s-a cam ofilit. Se impute de tot treaba in politica romaneasca...

Surse:

http://www.stiripesurse.ro/surse-circuitul-spagii-l-a-turnat-uioreanu-pe-crin-la-dna/



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii