marți, 14 octombrie 2014Romania se gaseste intr-o situatie atat de proasta, cu o clasa politica atat de corupta si de murdara incat marea majoritate a romanilor sunt scarbiti pana peste masura de fenomenul politic si de circul grotesc prin care asa zisii "alesi ai neamului" se promoveaza sau isi expun programele politice.Ultima iesire a cucului turmentat in direct la televizor a clarificat o data pentru totdeauna (daca mai era nevoie), ca presedintele este dispus sa incalce flagrant Constitutia Romaniei si sa faca practic campanie electorala Elenei Udrea. Cu alte cuvinte Traian Basescu este in stare sa dea foc tarii pentru a ajunge coana nuti presedinte!

Fiecare zi petrecuta de acest uzurpator al functiei de presedinte al Romaniei la palatul Cotroceni inseamna un pericol pentru siguranta statului! Fiecare zi in care aceasta jigodie parsiva incalca cu nesimtire Constitutia tarii inseamna un grav prejudiciu si un precedent periculos pe care l-ar putea imita si viitorii presedinti ai Romaniei!

Pentru un petic de negreata Basescu este in stare sa aduca tara in colaps. Institutia prezidentiala a Romaniei a juns sa fie batjocorita si coborata la un nivel fara precedent in toata istoria ei moderna, fiind folosita pentru a satisface amantlacurile unui cuc turmentat si senil care nu pricepe de ce pana si cei mai inversunati fosti sustinatori ai sai ii arata acum usa si unde si-a lasat papucii dupa ultima betie.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii