miercuri, 15 octombrie 2014

Dintotdeauna s-a stiut ca asa zisul print Paul si printesa Lia sunt niste impostori care nu au de-a face oficial cu casa regala a Romaniei dar cu toate astea jigodia de Traian Basescu a intervenit si i-a ajutat sa revendice aproape orice le-a trecut acestora prin cap ca li s-ar fi cuvenit.



Atat Basescu cat si acesti indivizi fara scrupule nu sunt decat niste escroci imobiliari, niste hoti de cea mai joasa speta. Cu toate ca "aventurile" lor ilegale legate de diferite revendicari ale unor cladiri istorice sau diverse alte proprietati au fost pe larg relatate si comentate in presa se parea ca aceasta grupare infractionala este practic de neinvins.

Astfel au luat nastere niste situatii bizare cand le-au fost "retrocedate" pana si proprietati care de fapt nu au apartinut niciodata familiei regale sau au fost instrainate prin vanzare sau donatie.

Pe de alta parte, Traian Basescu si-a exprimat dispretul si adversitatea totala fata de adevarata casa regala a Romaniei, fata de regele Mihai si de anumite momente istorice in care fostul rege al Romaniei a fost direct implicat.

Speram din tot sufletul ca intregul prejudiciu creat de acesti escroci sa fie recuperat iar personajele sa fie cazate pentru cat mai mult timp intr-o ospitaliera si cocheta celula de inchisoare.

Daca doriti sa sprijiniti Glasul Moldovei, puteti dona aici:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii