sâmbătă, 25 octombrie 2014


Dupa cum puteti vedea in "manifestul" de mai sus, tacticile si practicile FSN-istilor sunt cum nu se poate mai ticaloase, specifice culturii si ideologiei securisto-comunistoide!

 Opinia publica a fost manipulata mereu de catre aceste jigodii FSN-iste, referindu-ne aici atat la membrii fondatori cat si la continuatorii acestora, personaje sinistre care au preferat sa tina Romania in bezna si sa continuie o politica de distrugere si de parjolire a intregii tari.



Acelasi scenariu FSN-ist il gasim si la mafia basista care a urlat in anul 2012 ca din gura de sarpe despre o asa zisa lovitura de stat numai de ei vazuta. Rezultatul a fost invalidarea referendumului de suspendare a tatucului mafiei ce a ingenuncheat si jefuit Romania timp de peste mai bine de 10 ani!

Atunci cand nu mai au argumente si le fuge pamantul de sub picioare, diversiunea si manipularea sunt armele acestor jigodii fara caracter. Cu fiecare mandat, cu fiecare guvernare ne-au dovedit ca sunt in stare de orice pentru a-si atinge scopurile lor murdare.
 
Pana nu vom scapa de aceste jigodii FSN-iste sau mostenitoare a FSN-ului, Romania nu va putea progresa si nu va putea iesi din aceasta gaura neagra in care a intrat in ultimii 25 de ani! Atat PSD-ul (PC, UNPR) cat si PDL-ul (ACL, PMP) sunt relicvele FSN-ului, relicvele care au pus umarul la distrugerea si la jefuirea Romaniei timp de peste doua decenii!

A acorda votul acestor jigodii este poate cea mai mare greseala pe care au putut si inca o mai pot face romanii! Vedeti cum lucreaza si cum ne mint acesti mafioti care folosesc tactici si practici securisto-comunistoide? 

Lupul isi schimba parul dar nu si naravul. Haideti sa nu mai fi oi si sa nu mai votam lupi ascunsi in blanuri de oaie. Scapati Romania de jigodiile FSN-iste!

 
Daca doriti sa sprijiniti Glasul Moldovei, puteti dona aici:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii