joi, 9 octombrie 2014


Adica ma rog cum bai nene ai fost aBUZAT? Si in ce fel ma rog? Cumva cu "penetrare" din partea justitiei independente? Pai nu tu voiai ca justitia sa fie independenta? Sau acum nu mai vrei cand esti tu cel vizat? Acum este foarte clar pentru toata lumea ca discursul legat de statul de drept si de justitia independenta era doar pura demagogie si ipocrizie de o gretosenie rar intalnita.



Matrozule, se apropie funia de par din ce in ce mai mult! Ai semanat vant si acum culegi furtuna! Oare cat ai abuzat tu pana acum Romania si pe toti romanii? Si ma rog de ce te amesteci acum in treburile justitiei? Oare mai este "cucul" in toate mintile? Mai are toate penele la cap?

Nu putem decat sa ne exprimam speranta ca vom scapa cat mai repede de acest nevrotic ce se mai crede inca presedintele Romaniei. Nu conteaza cum: suspendare, inchisoare, picioare in fund, suturi in fudulii, etc 

Macar Bombonel a avut bunavointa sa-si impuste pielea de la gat, simuland o iesire onorobila din decorul politicii pe cand matrozul chior este hotarat sa moara urat, ca un sef mafiot urmarit de "potera".

Hai matrozule ca iti cam ajunge cat ai stat pe NEDREPT la Cotroceni! Sictir cat incape javra ordinara si du-te unde a dus mutul iapa si surdul roata. Si poti sa-l iei cu tine si pe "coabitacul" de Ponta si pe centurista de Udrea!

Iesi afara javara ordinara!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii